ضارب سلمان رشدی در دادگاه اعلام بی‌گناهی کرد. این در حالی است که پلیس همچنان در پی یافتن انگیزه‌های پشت این حمله است.
به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، ناتانیل بارونه، وکیل تسخیری “هادی مطر”، ضارب سلمان رشدی در دادگاه منطقه‌ای نیویورک اعلام کرد که موکلش دادخواست بی‌گناهی را در دادگاه پر کرده است.
در همین حال جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به این حمله با ادعای اینکه “سلمان رشدی و کارش نماد حقیقت، شجاعت و پایداری است”، حمله به رشدی را محکوم کرد.
بایدن گفت: توانایی اشتراک عقاید بدون ترس و هراس، پایه‌های ایجاد جامعه‌ای آزاد و باز هستند.
هم‌زمان پلیس اعلام کرد همچنان نمی‌تواند انگیزه‌ای را برای این حمله تایید کند.
هادی مطر، ضارب سلمان رشدی که او را با چاقو مورد حمله قرار داد، متولد کالیفرنیا بوده و اخیرا به نیوجرسی نقل مکان کرده بود.
انتهای پیام
کار خودشونه دگه خسته شدن از دستش به جز هزینه گزاف مواظبت از رشدی چیزی عاید دشمنان اسلام نشد. خواستند بکشند تا از شرش خلاص شن.
حرفت درسته،اوایلی که حکم مرتد شدنش اعلام شد،او یه ماه ۱۵بار خونه شو عوض کرد تا اینکه رفت انگلیس،معلومه که هزینه اسکورت کردنش،بالاست،تازه مهره سوخته هست،دیگه بهش نیازی ندارند
سامان رشدی شیطان وحامیانش شیطان پرستان هستن. لعنت بر خودش وحامیانش
سلمان نه سامان
درود بر « هادی مطر » ۲۴ ساله از نیو جرسی آمریکا / ضارب سلمان رشدی نویسنده کتاب آیات شیطانی .
هر سری یه از خدا بیخبر رو برای دشمنی با دین علم می کنند وقتی هم تاریخ مصرفش گذشت، با یه نمایش مسخره می کشنش. ای کاش بقیه شوم درس عبرت بگیرن
لعنت خدا بر سلمان رشدی وحامیانش
باید زودتر از اینها اتفاق می افتاد
دقت کنید در تمام قسمت ها از لحظه اول تا زمانی که می‌خوان ببرن تو هلیکوپتر و همچنین بیمارستان که فیلمش هست خیلی خونسرد هستند عجله ای برای این نکبت ندارند من میگم کار خودشون ه ولی بهر حال دمش گرم که زدش. بعدی خاوری نکبت.
دم ضارب گرم
معلوم نیست اروپای غربی و آمریکا ، کرمشان چیست ، که اینقدر دوست دارند به ادیان بزرگ ، خصوصا اسلام و مسیحیت ، توهین کنند ؟ و در مقابل برای حمایت از همجنس گرایان ، سر و دست بشکنند !
من دستهایش رامیبوسم وباوکه افتخارمیکنم٪٪(مطر)همچون یاران حسین (ع)برای هرمسلمان واقعی قابل احترام است٪٪اودستورامام خمینی رااجرائ کرده..٪٪٪
لعنت خدا بر سلمان رشدی و حامیانش از جمله بایدن
خوبه معنای حقیقت هم فهمیدیم آقای بایدن!
درود بر ضارب
بایدن هم نماد تب و لرز و …وز
این مرتیکه حقش بود و امیدواریم که زودتر مردنش را هم اعلام کنند. دم هادی مطر هم گرم ، آخر دخل این ملعون را آورد. در ضمن یکی به این بایدن خرفت بگه ، مرتیکه در مورد قتل جمال خاشچی که توسط سگ هار عربستانی قلاده رها شده اتان کشته ، تکه تکه و در اسید حل شده است را هم نظرت را می‌گفتی.

source

توسط jahankhabari