خبرگزاری رویترز گزارش داد که اعضای کمیته پارلمان سوئیس و نمایندگان تجاری درخواستی را پر خواهند کرد که براساس آن خواستار بازنگری سیاست انرژی این کشور جهت جلوگیری از کمبود برق هستند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در سال ۲۰۱۷ سوئیس رای داد که انرژی هستهای را با انرژی تجدیدپذیر جایگزین کند؛ اقدامی که از ساخت نیروگاههای هستهای جدید در این کشور به دلیل مسائل امنیتی به خصوص پس از فاجعه ۲۰۱۱ فوکوشیما ژاپن جلوگیری کرد.
براساس گزارش رویترز، قانونگذاران از احزاب میانه و راست این کشور به همراه نمایندگانی از بخش اقتصادی گروهی را تحت عنوان “توقف قطعی برق” تشکیل دادهاند تا روز سهشنبه درخواستی را پر کنند و براساس آن خواستار بازنگری سیاست انرژی این کشور شوند تا تامین کافی انرژی را تضمین و همچنین از انرژی هستهای به عنوان بخش جداییناپذیر محافظت کنند.
روز سهشنبه، انتظار میرود که دولت سوئیس برنامهای را جهت غلبه بر کمبود انرژی احتمالی که توسط جنگ روسیه – اوکراین ایجاد شده، رونمایی کند؛ برنامهای که تمرکز اصلی آن بر کاهش داوطلبانه مصرفکنندگان خواهد بود.
مقامات سوئیسی از پیش اعلام کردهاند که برای اولین بار ممکن است درخصوص کمبود گاز و برق محدودیتهایی را بر مصرف انرژی در زمستان پیش رو اعمال کند. سوئیس برق بیشتری نسبت به مصرفش تولید میکند اما در زمستان این مسئله به واردات از کشورهای همسایه بستگی دارد.
خطر کمبود برق یکی از مهمترین مشکلات سوئیس درنظر گرفته میشود. «ورنر لوگینبول» رئیس کمیسیون فدرال برق سوئیس (الکام) از شهروندان این کشور خواست به دلیل احتمال قطعی برق در زمستان، باید هیزم و شمع برای موارد ضروری ذخیره کنند.
از سال ۲۰۲۱، قیمت انرژی در اروپا به شدت افزایش یافته است. پس از شروع حمله روسیه به اوکراین (۲۴ فوریه) که مسکو خود آن را «عملیات ویژه نظامی» مینامد، کشورهای غربی تحریمهای مختلفی را علیه این کشور اعمال کرد و این موقعیت مسئله انرژی در کشورهای اروپایی را بدتر و همچنین آنها را وادار کرد تا به دنبال جایگزینی برای انرژی روسیه باشند.
انتهای پیام
