برند زیکر، که از تلاش‌های شرکت جیلی برای تولید خودروهای برقی پرهزینه در سال 2021 آغاز شده است، تا کنون سه مدل از خودروهای خود را به بازار آورده است: لیفت‌بک 001، مینی‌ون 009 و کراس‌‌اور X. اشاره به این نکته باید کند که اخیراً نخستین تصاویر مربوط به چهارمین محصول این برند، یعنی سدان برقی 007، منتشر شده‌اند.

زیکر 007 با چراغ‌های جلوی پانل سراسری مجهز است که دارای گرافیک LED متحرک است. این چراغ‌ها در حالت خاموش به رنگ مشکی به نظر می‌رسند. سایر ویژگی‌های برجسته این خودرو شامل درهای بدون قاب، کاپوتی برآمده، شیشه عقب دولایه و پوشش نانو روی سقف شیشه‌ای کامل است که به‌عنوان نمایانگر زبان طراحی جدید این برند شناخته می‌شود.

سقف شیشه‌ای این سدان به فناوری گنبد حریم خصوصی مجهز شده که امکان تنظیم میزان شفافیت را فراهم می‌کند. در نمای کناری، چراغ‌های دست‌یار هوشمندی قرار داده شده‌اند که در هنگام پارک کردن خودرو، به رنگ آبی درآمده و عابران را آگاه می‌کنند. بلافاصله، سه حسگر لیدار نصب شده است که یکی از آن‌ها به‌طور استراتژیک در بالای شیشه جلو قرار گرفته است.

زیکر 007 با یک موتور برقی 204 اسب‌بخار و 350 نیوتن‌متر گشتاور مجهز شده که می‌تواند شتاب صفر تا صد کیلومتر در ساعت را در 6.5 ثانیه انجام دهد. ممکن است نسخه‌های پیشرفته‌تر این خودرو با دو پیشرانه برقی و امکان محرک شدن چهار چرخ نیز ارائه شوند. باتری این خودرو در 30 دقیقه با استفاده از شارژر سریع به سطح کامل برسد.

زیکر 007 در هفته آینده در نمایشگاه خودروی گوانگژو رونمایی خواهد شد و پیش‌فروش این خودرو از 17 آذر (نوامبر) آغاز می‌شود.

توسط jahankhabari.ir