خواهر حدیث نجفی در گفت‌وگو با یورونیوز: اروپا به مقام‌های ایرانی ویزا ندهد و نگذارد خانواده‌ آنها به اینجا سفر کنند

افسون نجفی، خواهر حدیث نجفی از کشته‌شدگان اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱ در ایران در گفت‌وگو با یورونیوز از کشورهای اروپایی خواست تا سفر مقام‌های جمهوری اسلامی و خانواده آنها را به اروپا محدود کنند. 

خانم نجفی به همراه مرسده شاهین‌کار در مراسم اعطای جایزه ساخاروف که در پارلمان اتحادیه اروپا در استراسبورگ فرانسه برگزار شد، به نمایندگی از مهسا امینی و جنبش زن، زندگی، آزادی، این جایزه را بطور نمادین دریافت کردند.  

او در پاسخ به خبرنگار یورونیوز درباره اینکه آیا تصور می‌کند روزی بتواند دوباره به ایران بازگردد گفت: «اگر به ایران بروم تحریم خواهم شد و زندانی‌. آنوقت نمی‌توانم برای جنبش زن زندگی آزادی مفید باشیم. فضا در ایران در حال حاضر بسیار بسته است.»

او در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار یورونیوز مبنی بر اینکه خواسته‌تان از کشورهای اروپایی چیست، اینطور پاسخ داد: «اروپا طوری با جمهوری اسلامی رفتار کند که جمهوری اسلامی با مردم خود رفتار می‌کند. آنها مردم را سرکوب و تحقیر می‌کنند. از کشورهای اروپایی می‌خواهم همین روش را در برابر جمهوری اسلامی در پیش بگیرند. مقام‌های جمهوری اسلامی نتوانند به جلسه‌های شما بیایند و به سادگی به اینجا سفر کنند و خانواده‌ها و فرزندانشان در دانشگاه‌های اروپایی تحصیل نکنند. خواسته‌ دیگر از کشورهای اروپایی این است که به وضعیت زندانیان در ایران و اعدام‌ معترضان رسیدگی کنند.»

افسون نجفی همچنین تاکید کرد: «جنبش زن، زندگی، آزادی و اعتراضات مردمی در ایران فروکش نکرده است. تنها مردم روش خود را عوض کرده‌اند. مردم می‌خواهند فردای آزادی را ببیند و به هم قول داده‌اند تا فردای آزادی در میدان آزادی جشن بزرگی بگیرند.» 

افسون نجفی در سمت راست تصویر و خواهرش حدیث نجفی، از کشته‌شدگان اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱ در سمت چپ تصویر 


source

توسط jahankhabari.ir