ادن گولان خواننده اسرائیلی در جریان تمرین اولین اجرای خود در یوروویژن با واکنش تند تماشاگران روبرو شد.

آگهی

شصت‌وهشتمین دوره مسابقات یوروویژن به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای موسیقی جهان در حالی روز ۴ مه در مالمو سوئد آغاز شد که جنگ غزه بر آن سایه افکنده است.

این رویداد امسال با جنجال‌هایی بر سر شرکت اسرائیل همراه بود. گروهی از حامیان فلسطین به خاطر جنگ در غزه خواستار تحریم یورویژن شده‌اند و درخواست‌هایی نیز برای حذف اسرائیل از این رقابت‌ها مطرح شده است.

خانم گلان عصر چهارشنبه، درست یک روز قبل از مسابقات نیمه نهایی، در تمرین لباس، به صورت زنده مقابل تماشاگران استودیو آهنگ «طوفان» را اجرا کرد. فیلم‌های منتشر شده از این اجرا نشان می‌دهد که این خواننده اسرائیلی هنگام ورود به صحنه از سوی تماشاگران هو می‌شود و برخی از حاضران نیز واژه «فلسطین آزاد» را فریاد می‌زنند.

کان، تلویزیون ملی اسرائیل در بیانیه‌ای گفت: «ادن حین تمرین لباس با افتخار روی صحنه ایستاد و اجرای باورنکردنی ارائه کرد. او را ساکت نکردند و ما را نیز ساکت نخواهند کرد».

برگزار کنندگان یوروویژن در ماه فوریه، از اسرائیل خواسته بودند که ترانه پیشنهادی خود به نام «باران اکتبر» را که اشعاری ظاهرا «سیاسی» دارد، تغییر دهد.

ظاهرا این ترانه به حمله حماس در روز هفتم اکتبر سال گذشته به جنوب اسرائیل اشاره داشته است.

تلویزیون اسرائیل آن زمان گفت که آنها ترجیح می‌دهند از رقابت کنار بکشند تا اینکه آهنگ «باران اکتبر» را تغییر دهند.

با این حال، بعداً هیئت اسرائیلی نظرشان عوض شد و اعلام کردند که خانم گولان با نسخه بازنویسی شده آهنگ اصلی خود که اکنون «طوفان» نام دارد در این رقابت‌ها شرکت خواهد کرد.

بخش نیمه نهایی مسابقات یوروویژن امسال با جنجال‌ها بر سر چفیه دور مچ دست اریک ساعد، نوازنده مهمان این رویداد که اصالتا فلسطینی است، آغاز شد. او از سوی برگزارکنندگان این مسابقات به دلیل بستن چفیه به دور مچ دستش مورد سرزنش قرار گرفت.

سخنگوی اتحادیه رادیو و تلویزیون اروپا (EBU) گفت: «همه اجراکنندگان از قوانین مسابقه آگاه هستند و ما متاسفیم که اریک ساعد ماهیت غیرسیاسی این رویداد را به خطر انداخته است».

آقای اریک متعاقباً بیانیه‌ای به زبان سوئدی صادر کرد که توسط یکی از طرفدارانش در شکبه ایکس (توییتر سابق) اینطور ترجمه شده است: «این چفیه را در کودکی از پدرم گرفتم تا هرگز فراموش نکنم خانواده ما اهل کجاست. در آن زمان نمی‌دانستم که روزی به آن «نماد سیاسی» می‌گویند. مثل این است که «دالاهستن» (مجسمه سنتی اسب سوئدی) را یک نماد سیاسی بنامیم. از نظر من این فقط نژادپرستی است».

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید 

او در ادامه افزود: «من فقط می‌خواستم چیزی بپوشم که برایم واقعی باشد اما به نظر می‌رسد EBU فکر می‌کند که قومیت من بحث برانگیز است. چیزی در مورد من نمی‌گوید، اما همه چیز را در مورد آنها می‌گوید. من مانند شعار امسال ESC می‌گویم؛ اتحاد توسط موسیقی».

source
سئو سایت

توسط jahankhabari.ir