به گزارش زنهار، ولی‌اله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار کشور در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار کرد: در مجامع شرکت سرمایه پذیر سهام عدالت ۳۶ شرکت هستند که تاکید داریم تا توان پرداخت سود را در زمان مناسب را هم در نظر بگیرند.

جعفری افزود: سال گذشته در پرداخت سود سهام ۸۷ همت از ۳۶ شرکت سرمایه پذیر طلبکار شدیم؛ ۶۰ همت در دو مرحله آذر و اسفند پرداخت شد و ۳۵ همت صرف افزایش سرمایه شد و ۱۵ همت مانده که مهلت قانونی پرداخت سود پرداخت نشده بر خلاف اساسنامه از مدت قانونی هم عبور کرده است.

وی بیان کرد: مجامع شرکت‌ها همواره تاکید بر پرداخت سود در زمان و موعد مقرر دارند؛ ولی برخی از شرکت‌ها از کارفرماهای خود طلبکارند و نتوانستند مطالبات خود را دریافت کنند؛ لذا روزانه و مستمر با کارفرماها ارتباط داریم تا بدهی وصول و سود سهام پرداخت شود.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار کشور تصریح کرد: ما به دلیل عدم پرداخت سود صاحبان شرکت‌های بورس در قبال خلف وعده با ظرفیت‌های قانونی برخورد خواهیم کرد که شاید رسانه‌ای نشود ولی هم سیاست‌های حمایتی از شرکت‌ها داریم و هم تعهدی بر اعضای هیأت مدیره شرکت دنبال می‌کنیم که طبق مقررات برخورد شود.

وی گفت: از همه ظرفیت‌ها برای برخورد با مدیران شرکت‌ها استفاده می‌کنیم اما نحوه پرداخت ضرر و زیان نیازمند برخورد مراجع قضائی است.

مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: در اسفندماه جلسه‌ای از طرف سازمان بورس شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و سازمان بازرسی داشتیم تا این موضوع که مردم برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان باید به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند یا خیر، مشخص شود. اکنون این مورد در دست تعیین تکلیف است و امیدواریم سازمان بازرسی هر چه سریع‌تر در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

این مقام مسئول اظهار کرد: اما چیزی که باید تاکید شود این است که افراد برای تعیین سهام متوفیان خود می‌توانند به شعب بانک‌ها یا کارگزاری‌های منتخب اعلامی مراجعه کنند. امیدواریم که هماهنگی خوبی میان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، دفاتر پیشخوان و قوه قضاییه هم صورت گیرد تا افرادی که در این مدت از این مسیر هم اقدام کردند تعیین تکلیف شوند.

او در نهایت اظهار کرد: تا پرداخت مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت هر فردی که انحصار وراثت متوفی خود را انجام دهد و فرآیند انتقال سهام را طی کند، می‌تواند به صورت یکجا و کامل سودها را دریافت کند.

مشاور رییس سازمان بورس گفت: پرداخت مرحله سوم سود سهام عدالت در سال مالی ۱۴۰۲، خرداد ماه سال جاری (۱۴۰۳) برنامه‌ریزی شده است.

به گفته وی پرداخت سود سهام عدالت دو مرحله قبل سال ۱۴۰۲ به ترتیب آذر و شب عید به حساب سهامداران واریز شده بود.

وی از سهامداران عدالت خواست از فروش سهام خودداری کنند چراکه ضمن تعلق گرفتن سود سالانه، متناسب با تورم در جامعه دارایی افزایش می یابد.

وی ارزش سهام عدالت هر فرد را ۱۵۰ میلیون ریال اعلام کرد.

source
سئو سایت

توسط jahankhabari.ir