دبیرکل سازمان ملل روز پنجشنبه در مورد روند افزایشی تسلیحاتی کردن فناوریهای دیجیتال و تهدیدات سایبری هشدار داد.
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد روز پنجشنبه ۲۰ ژوئن (۳۱ خرداد) در جلسه شورای امنیت این سازمان در مورد تهدیدات سایبری گفت: «بدافزارها، حافظه پاککنها و تروجانها در حال گسترش هستند» و عملیات سایبری با استفاده از هوش مصنوعی (AI) نیز چشمانداز کلی این تهدیدات را تشدید میکند.
او در جلسه شورای امنیت سازمان ملل هشدار داد که «توانایی [خارقالعاده] محاسبات کوانتومی در شکستن کدهای رمزگذاریشده، میتواند کل سیستمها را خراب کند.»
گوترش متذکر شد که مصادیق تهدیدهای امنیت سایبری از اختلال در نظام سلامت، بانکها و شبکههای مخابراتی گرفته تا «فعالیتهای غیرقانونی بیامان» از سوی سازمانهای جنایتکار و به اصطلاح «مزدوران سایبری»، «به طرز نگران کنندهای رایج» شده است.
دبیر کل سازمان ملل همچنین نسبت به «قشونی از کاسبان نفرتپراکن که بزرگراه اطلاعاتی [جهان] را با ایجاد ترس و تفرقهاندازی آلوده میکنند» و به طور روزافزون از فضای مجازی به مثابه نوعی از تسلیحات در برابر سایرین استفاده میکنند، هشدار داد.
او گفت: «فعالیت های مخربی که نهادهای عمومی، فرآیندهای انتخاباتی و یکپارچگی آنلاین را تضعیف میکند، اعتمادسازی را از بین میبرد، به تنشها دامن میزند و حتی بذر خشونت و درگیری میکارد.»
گوترش از مدتها قبل خواستار تلاشهای جهانی برای تنظیم فضای سایبری و هوش مصنوعی شده است. او اعضای سازمان ملل را به نشستی در مجمع عمومی سازمان ملل با این موضوع دعوت کرده است.
source
سئو سایت