شعارسال: سید عباس عراقچی در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

همین که می‌پذیرید قطعنامه‌های شورای امنیت کاغذ پاره نیستند و خسارت‌های راهبردی به کشور زده‌اند، و اکنون دنبال شریک جرم می‌گردید، پیشرفت خوبی است. منافع ملی بازیچه اهداف جناحی و شخصی نیست وگرنه گفتنی زیاد است…

منافع ملی بازیچه اهداف جناحی و شخصی نیست وگرنه گفتنی زیاد است

ضمنا جهت اطلاع، دکتر لاریجانی به دلیل سنگ‌اندازی‌ها و کارشکنی‌ها در مسیر مذاکرات، که دکتر ولایتی در مناظره‌های سال ٩٢ شمه‌ای از آن‌ها را گفت، در نهایت استعفا داد و بنده هم از معاونت برکنار شدم. دکتر ظریف هم در نیویورک اصولاً از مذاکرات حذف بود.

تعداد بازدید : 2

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:

زندگینامه سعید جلیلی

سعید جلیلی متولد ۱۵ شهریور ماه سال ۱۳۴۴ در شهر مقدس مشهد است. پدرش اهل بیرجند، دانش آموخته زبان فرانسه، معلم و مدیر دبستان نواب صفوی مشهد و مادرش اهل اردبیل است. او تحصیلاتش را از ابتدایی تا پیش از دانشگاه در مشهد سپری کرد، و پس از آن مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در رشته معارف اسلامی علوم سیاسی را از دانشگاه امام صادق (علیه السلام) گرفت. موضوع پایان‌نامهٔ دکتری او «بنیان اندیشهٔ سیاسی اسلام در قرآن» بود که در سال ۱۳۸۱ از آن دفاع کرده و نمره بالایی دریافت نموده است. احمد علم الهدی استاد راهنما و حسین بشیریه استاد مشاور او بودند. جلیلی با زبان‌های انگلیسی و عربی نیز آشنایی دارد.

سعید جلیلی از سیاستمداران با گرایش اصول گرایی است، عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی است، او پیش از این دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکره کننده هسته‌ای ایران با کشور‌های غربی بود. جلیلی یکی از ۶ کاندیدای احراز صلاحیت شده در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود.
جلیلی در دانشگاه امام صادق (علیه السلام) به تدریس “دیپلماسی پیامبر (صل الله علیه و آله) ” می‌پردازد، و سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را نیز دارد. جلیلی در دوران ۸ سال دفاع مقدس در جبهه حضور داشت، او دیده بان تیپ ۲۱ امام رضا (علیه السلام) خراسان بود، که در دی ماه سال ۱۳۶۵ زخمی شد، و به دلیل نبود امکانات کافی در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه پای راست خود را از دست داد، پس از آن در تدارکات لشکر حاضر شد.

منافع ملی بازیچه اهداف جناحی و شخصی نیست وگرنه گفتنی زیاد است

وی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با کشور‌های غربی بود. در سال ۱۳۹۲ در یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری نامزد شد، و بیش از ۴ میلیون رای کسب کرد و نفر سوم شد. جلیلی از همان سال عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. سعید جلیلی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ به عنوان کاندیدا ثبت نام کرد، و دو روز پیش از برگزاری انتخابات به نفع سیدابراهیم رئیسی از شرکت در انتخابات انصراف داد. او همچنین پس از شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی و لزوم برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری به عنوان یکی از داوطلبین مورد تائید شورای نگهبان در انتخابات شرکت کرد. فهرست سایر سمت‌های سعید جلیلی:
۱۳۷۰: رئیس ادارهٔ بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون ادارهٔ اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسی‌های جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
۱۳۸۷: نمایندهٔ رهبری در شورای عالی امنیت ملی
۱۳۹۳: عضو شورای راهبردی روابط خارجی

سعید جلیلی در سال ۱۳۷۱ با خانم فاطمه سجادی ازدواج کرد، او پزشک عمومی است؛ حاصل این ازدواج یک پسر به نام سجاد است. پسر سعید جلیلی دانش آموخته رشته برق در دانشگاه شریف در مقطع کارشناسی ارشد است و عکسی از او از دوران کودکی تا جوانی در کنار پدرش در مراسم مذهبی و نماز جمعه و اماکن مذهبی منتشر شده است.

منافع ملی بازیچه اهداف جناحی و شخصی نیست وگرنه گفتنی زیاد است

وحید، برادر جلیلی از فعالان فرهنگی اصولگراست و در سال ۱۴۰۰ به عنوان قائم مقام تحول پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما منصوب شده است.

منافع ملی بازیچه اهداف جناحی و شخصی نیست وگرنه گفتنی زیاد است

دکتر فاطمه سجادی (fatemeh sajjadi) دانش آموخته رشته پزشکی است که بعد از فارغ التحصیلی به عنوان پزشک عمومی فعالیت می‌کند و تاکنون اطلاعات شخصی و عکسی از او منتشر نشده است. او به عنوان یک پزشک عمومی چهره‌ای مستقل از همسر بوده و در روز‌هایی که برخی از نامزد‌های انتخابات ۱۴۰۰ سعی دارند در کنار همسران شان در محافل تبلیغانی حاضر شوند و همسرانشان در گفگتوی خبری تلویزیون حضور پیدا کردند، خبری از حضور سجادی در کنار همسرش منتشر نشده و به نظر می‌رسد او حاشیه نشینی از هیاهوی انتخابات را بر حضور فعال در مجامع ترجیح داده است.

منافع ملی بازیچه اهداف جناحی و شخصی نیست وگرنه گفتنی زیاد است

سعید جلیلی تا سال ۱۳۸۴ به همراه خانواده ساکن کرج بود و در حال حاضر ساکن شهرک شهید دقایقی واقع در منطقه لویزان است. شهرک شهید دقایقی یکی از شهرک‌هایی است که محل زندگی بسیاری از چهره‌ها و فرماندهان نظامی و سیاسی از جمله محسن رضایی می‌باشد.

اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

source

توسط jahankhabari.ir