فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به استقرار بیش از ۶ هزار نیروی مرزبانی در گذرهای مرزی گفت: به دلیل فراهم شدن زیرساخت‌ها از جمله هوش مصنوعی، حس گردها، رادارهای ساحلی به ویژه پهبادها و .. نیروهای ما در جناحین چذابه و پاسگاه‌ها مستقر هستند.

به گزارش بولتن نیوز به نقل از فارس، احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی فراجا، امروز در حاشیه بازدید از مرز شلمچه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هماهنگی مجموعه انتظامی و کارکنان دولت،همه امکانات در مرزها به صورت کامل برای زائران ایجاد شده و مشکلی در تردد وجود ندارد.وی به تردد اتباع خارجه مقیم کشور ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: با توجه به برنامه ریزی و اطلاع رسانی‌های صورت گرفته، بیشتر اتباع خارجی مقیم کشور برای شرکت در همایش بزرگ پیاده روی اربعین از طریق مرز شلمچه با امنیت کامل عازم عراق شدند.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه بسیاری از نیروهای مرزبانی به صورت داوطلب عازم مرزها شدند، عنوان داشت: نیروهای مرزبانی به‌عنوان چشمان بینای نظام در نقطه صفر زوار را بدرقه می‌کنند و اولین کسانی هستند که بعد از سفر معنوی از آن‌ها استقبال می‌کنند.وی با اشاره به اینکه در گذرهای مرزی بیش از ۶ هزار نیروی مرزبانی مستقر شدند، بیان داشت: با فراهم شدن زیرساخت‌ها از جمله هوش مصنوعی، حس گردها، رادارهای ساحلی به ویژه پهبادها، ریزپرنده‌ها و هوشمندسازی مرزها، نیروهای ما در جناحین و پاسگاه‌ها مستقر هستند.

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: در صورت بروز مشکل برای زائران به‌خصوص در بحث تسهیلات در کشور عراق، ما نمایندگانی به کار گماشته‌ایم تا آن را منعکس و برای رفع آن‌ها تلاش کنند. گودرزی اظهار کرد: در هورالعظیم، هورالهویزه و جناحین چذابه گشت‌های شبانه‌روزی انجام می‌‍شود و تا امروز مورد امنیتی وجود نداشته که این نشان از هماهنگی و تلاش مرزبانان است.

source

توسط jahankhabari.ir