عرب‌صادق، فعال سیاسی اصولگرا بعد از رای اعتماد مجلس به دولت پزشکیان نوشت

مهدی عرب صادق، فعال سیاسی اصولگرا درباره رای اعتماد مجلس به تمام وزرای پیشنهادی دولت پزشکیان نوشت: این رای اعتماد به تمام وزرا رای به میانه‌روی بود و شکست تندروها حتی درون مجلس اصولگرا!

خوشحالم از بطن اصولگرایی، در شکست تندروها سهیم بودم

دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: یک فعال سیاسی اصولگرا اعلام کرد رای اعتماد امروز مجلس به تمام وزرای مسعود پزشکیان، رای به میانه‌روی بود و شکست تندروها.

مهدی عرب صادق، معاون سیاسی مستعفی حزب موتلفه، در شبکه ایکس نوشت: «گرچه با تردید ولی می‌نویسم … این رای اعتماد به تمام وزرا رای به میانه‌روی بود و شکست تندروها حتی درون مجلس اصولگرا!

از دل و درون اصولگرایی (به اصطلاح) با تندروی جنگیدم، هزینه‌ها دادم که مرورش هم عذاب‌آور است! امروز خوشحالم که رادیکالیسم در کشور عزیزم به اضمحلال رسید! در اوج قدرتشان، در قلب جریانی که خود را ولایت‌مدار می‌نامید و در دولتی که خود را صادق الوعد نام می‌گذاشت! خودم راضی هستم و ان‌شاالله خدای متعال هم باشد!»

 

خوشحالم از بطن اصولگرایی، در شکست تندروها سهیم بودم

source

توسط jahankhabari.ir