گروه اجتماعی: بر اساس اسناد منتشر شده نماینده ساری در حین نمایندگی از شرکت حریر خوزستان حقوق، مزایا و پاداش می گرفت و سوال این است که آیا سازمان بازرسی برای بررسی تخلف این نماینده ورود می کند؟.
به گزارش خبرنگار بولتن نیوز، مجلس یازدهم از هفتم خرداد سال 1399 آغاز بکار کرد.
طبق قانون یک نماینده مجلس نمی تواند در حین نمایندگی در یک اداره یا شرکتی مشغول بکار باشد و حقوق، مزایا و پاداش دریافت کند.
اخیرا در برخی رسانه ها اسنادی علیه علی بابائی کارنامی نماینده ساری منتشر شد که وی به رغم آنکه در سال 1399 نماینده مجلس بوده اما در 9 ماهه اول آن سال از شرکت حریر خوزستان حقوق، مزایا و پاداش دریافت کرده است.
جالب اینجاست که پرداخت این حقوق، مزایا و پاداش به نماینده ساری، بعنوان یکی از تخلفات مدیر عامل سابق شرکت ذکر شده است اما برای خود این نماینده تخلفی در نظر گرفته نشد.
بر اساس اسناد منتشر شده طبق مصوبه کمیته صیانت از عملکرد مطلوب مدیران هلدینگ سلولزی تخلفات مدیر عامل سابق شرکت حریر خوزستان سيدمحمد علی موسوی از ۲۸مهر ۹۸الی ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ احراز گردیده و لیست نارسایی های نامبرده به تصویب کمیته صیانت این هلدینگ رسیده است.
کمیته صیانت هلدینگ سلولزی تخلفات محمد علی موسوی را در ۲۴ بند آورده است که در بند ۱۹ مشاهده می کنیم یکی از اقدامات وی احتساب حقوق و مزایای بازخرید و پاداش برای علی بابایی کارنامی به مدت ۹ماه اول سال ۹۹و همچنین احتساب و پرداخت بیمه حقوق ایشان بدون آنکه در آنجا حاضر باشد عنوان شده است.
اما سوال از نماینده ساری که خود را مدافع حقوق کارگران نشان می دهد و بعضا برای ریا کاری با لباس کارگری در مجلس حاضر می شود، چطور به رغم آنکه در سال 99 نماینده مجلس بوده و قطعا از مجلس حقوق می گرفت، همزمان از این شرکت حقوق، مزایا و پاداش دریافت کرده است؟
چرا نماینده ساری در این خصوص سکوت کرده است؟.
آیا سازمان بازرسی برای بررسی این اسناد و تخلفات ورود می کند؟.
بولتن نیوز آمادگی انتشار توضیحات نماینده ساری را دارد.
source