اداره آمار اتحادیه اروپا، یورواستات، همزمان با روز جهانی شیلات که همه‌ساله در ۲۱ نوامبر گرامی داشته می‌شود ارقام مربوط به صید ماهی توسط کشورهای عضو این اتحادیه را در سال گذشته منتشر کرده است.

آگهی

بنابر اعلام این اداره، در سال گذشته میزان صید ماهی توسط ناوگان اتحادیه اروپا به حدود ۳.۳ میلیون تن ماهی زنده از هفت منطقه دریایی رسید که در مقایسه با سال قبل از آن کاهش نشان می‌دهد.

در سال ۲۰۱۸ میزان صید ماهی اتحادیه اروپا به ۴.۶ میلیون تن می‌رسید، اما از آن سال بدین سو آمارها روندی کاهشی داشته است.

مطابق ارقام منتشره، ناوگان ماهیگیری اسپانیا با ثبت ۲۱ درصد (۶۹۸ هزار تن) از کل صید اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ بیشترین سهم را داشته است.

پس از اسپانیا، دانمارک با ۱۵ درصد معادل ۴۹۵هزار تن و فرانسه با ۱۴ درصد معادل ۴۷۰ هزار تن در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

بنابر اعلام بازوی آماری اتحادیه اروپا، حدود ۷۲ درصد از کل صید اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ از منطقه اقیانوس اطلس شمال‌شرقی انجام شد. دانمارک، فرانسه و اسپانیا بیشترین صید را در این منطقه به ثبت رساندند.

گونه‌های اصلی صید شده در این منطقه شامل شاه‌ماهی (۱۸ درصد)، ماهی سفیدگون آبی (۱۶ درصد)، خمسی اروپایی (۱۳ درصد) و ماهی خال‌خالی (۱۰ درصد) بودند.

حدود ۱۰ درصد از کل صید اتحادیه اروپا نیز در دریای مدیترانه و دریای سیاه انجام شد. گونه‌های اصلی در این مناطق شامل ساردین (۱۹ درصد) و آنچوی‌ (۱۸ درصد) بودند.

ناوگان ایتالیا با سهم ۳۷ درصد بزرگ‌ترین سهم را در این منطقه داشت و پس از آن یونان، کرواسی و اسپانیا قرار گرفتند.

همزمان حدود ۶ درصد از کل صید اتحادیه اروپا در سال گذشته از منطقه اقیانوس هند غربی به دست آمده است.

ماهی تُن، به‌ویژه گونه‌های تُن زردباله و هوور مسقطی، ۹۴ درصد از وزن زنده صید شده در این منطقه را تشکیل می‌دادند. ناوگان اسپانیا و فرانسه بخش عمده از صید در این منطقه را به خود اختصاص دادند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

همزمان ۶ درصد از صید صیادان اروپایی از اقیانوس اطلس مرکزی شرقی به دست آمده و ماهی گیش اسب‌مانند (۲۱ درصد) و هوور مسقطی (۲۱ درصد) بیشترین گونه‌های صید شده در این منطقه بودند.

اسپانیا، فرانسه و هلند در این منطقه پیشتاز بودند.

در آخر نیز سه منطقه اقیانوس اطلس جنوبی غربی، جنوبی شرقی و شمال‌غربی مجموعاً ۶ درصد دیگر از کل صید اتحادیه اروپا را تشکیل دادند.

ماهی‌گیران در این مناطق عمدتا گونه‌های اصلی شامل ماهی سفیدک، ماهی مرکب، کوسه آبی، هوور مسقطی و خارماهی سرخ را صید کردند.

source
سئو سایت

توسط jahankhabari.ir