نگهداری موزها به روش درست به مرحلهای که آنها را ذخیره میکنید بستگی دارد. موز کاملا رسیده اگر در یخچال نگهداری شود بهتر خواهد ماند، در حالی که موزسبزتر باید در دمای اتاق نگه داشته شوند تا با گاز طبیعی اتیلن، که توسط میوهها تولید میشوند، به روند رسیدگی کمک کنند. حتی اگر مرحله رسیدن را بگذارند، میتوان آنها را نگهداری کرد و بعدا مورد استفاده قرار داد.
روش ۱:دسته موزها را داخل پلاستیک بپیچید
موزهای رسیده به رنگ زرد روشن با خالهای سیاه هستند. یک راه آسان برای نگهداری از موز رسیده این است که (ساقه ضخیم چوبی) آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید. پوشش پلاستیکی مانع از دادن گاز اتیلن میشود که منجر به رسیدن میوه میشود. در واقع میتوانید از پوشش پلاستیکی برای نگهداری برگهای نعناع تازه استفاده کنید. میتوانید تمام تاج موز را ببندید و یا موز را جدا کنید و ساقهها را با پلاستیک بپوشانید و موزها را نگهداری کنید.
روش ۱. تاج موز را با پوشش پلاستیکی بپوشانید
تکه کوچکی از پوشش پلاستیکی را بکنید.
پلاستیک را سفت دور ساقه ضخیم و سیاه بپیچید.
میتوانید آنها را در ظرف در بسته دمای اتاق نگهداری و یا آنها را در یخچال قرار دهید.
زمانی که میخواهید موز بخورید، پلاستیک را باز کنید، موز را ببرید و تکهها را داخل پلاستیک بریزید
روش ۱ ب. یک ساقه کوتاه موز را با پلاستیک بپوشانید.
از یک چاقو برای جدا کردن تمام موزها از خوشه استفاده کنید.
ساقه هر موز را با نوار کوچکی از پلاستیک بپوشانید.
آنها را در یخچال و یا در انبار نگهدارید.
نگهداری موزها به این روش عمر آن را ۳ تا ۴ روز تا ۱ هفته افزایش خواهد داد، بسته به این که چقدر رسیده و کی آنها را خریده اید.
از آنجا که همه موزها در این خوشه در زمانهای مختلف میرسند، آنها را به طور جداگانه مهر و موم کنید تا مانع از رسیدن موزهای دیگر با سرعت بیشتری شوید.
روش ۲:فریز کردن موزهای یخ زده
اگر دوست ندارید بلافاصله همه موزها را بخورید، اما میخواهید آنها را برای گرسنگی نیمه شب در دسترس نگه دارید سعی کنید آنها را منجمد کنید. موز رسیده ۳ تا ۴ ماه در فریزر خوب میمانند، چون دمای سرد روند پیری را کاهش میدهد. میتوانید آنها را بعدا به عنوان میان وعده بخورید و یا آنها را به آب میوه اضافه کنید.
چیزهایی که به آن نیاز دارید:
موز
پوشش پلاستیکی
کاغذ
چاقو
تخته
مرحله ۱. تمام موز را پوست کنده و خرد کنید
پوست موز را جدا کنید.
موزها را در برشهای نازک ببرید.
مرحله ۲. آنها را روی یک ورقه پهن کنید و منجمد کنید.
تکههای موز پوست کنده را روی ورقه پخت مرتب کرده و منجمد کنید.
روی موزها را با نایلون بپوشانید.
تکههای موز را روی کاغذ بگذارید. تکههای بریده را از هم جدا کنید، چون زمانی که یخ زد خشک خواهند شد.
تکههای موز با پوشش پلاستیکی بپوشانید. پلاستیک را روی لبههای صفحه پخت بکشید تا از ورود هوا جلوگیری کنید. این کار از قهوهای شدن موز جلوگیری خواهد کرد.
۲ ساعت، سینی را در فریزر قرار دهید
مرحله ۳. تکههای موز را به یک ظرف غیرقابل نفوذ هوا منتقل و آن را در فریزر ذخیره کنید
سینی را از فریزر بیرون آورده
پوشش پلاستیکی را بردارید و از یک انبر برای انتقال تکههای یخ زده به یک ظرف محفوظ از هوا استفاده کنید.
ظرف را دوباره در فریزر قرار دهید تا موزها بماند.
موز منجمد ۳ تا ۴ ماه خوب باقی خواهد ماند. همچنین میتوانید از این روش برای ذخیره سازی قارچ تازه استفاده کنید.
روش ۳:کل موز را در یخچال قرار دهید
اگر کل فرآیند برش و فریز کردن را خیلی سخت میدانید، میتوانید موز را در کیسههای زیپ دار قرار دهید و تا زمان مورد نیاز در یخچال قرار دهید. در حالی که ممکن نیست ماهها بماند معمولا در طول یک هفته نسبتا خوب عمل خواهند کرد. با این حال، مطمئن شوید که موزها به طور کامل رسیده هستند. اگر سبز باشند، دمای سرد میتواند جلوی رسیدن میوه را بگیرد.
مرحله ۱. هر موز را در کیسه زیپی قرار دهید
موز کاملا رسیده را در کیسه زیپی قرار دهید و آن را ببندید. بهتر است که موزها را در کیسههای جداگانه بسته بندی کنید تا بر رسیدن بقیه تاثیر نگذارند.
مرحله ۲. هوا را از کیسهها خارج کنید و در یخچال قرار دهید
نی را در یک طرف کیسه قرار دهید. قسمت باقی مانده را مهر و موم کنید.
با دهان خود همه هوا را از کیسه بیرون کشید.
نی را بردارید و کیسه را به طور کامل ببندید.
این کار را با هر یک از موزها انجام دهید. موزها را در جای تازه یخچال قرار دهید.
موز با این روش بیش از یک هفته باقی خواهد ماند
روش نگهداری موز در یخچال
روش ۱:موز را در کیسه کاغذ قهوهای نگهدارید
اگر تنها کسی هستید که در خانه موز میخورید، میتوانید یک دسته موزنارس بخرید تا بیشتر بماند. با این حال، موز های نارس اساسا سفت هستند و برای خوردن لذیذ نیستند. برای تسریع در روند رسیدن، میتوانید آنها را در یک ناحیه گرم داخل کیسه کاغذ قهوهای ذخیره کنید. این کیسه گاز اتیلن را به دام خواهد انداخت و باعث رسیدن میوه میشود
روش مرحله ای:موز را در کیسه کاغذی قهوهای و در مکان گرم قرار دهید.
۲ یا ۳ موز را در یک کیسه کاغذی قهوهای قرار دهید. اگر موزهای بیشتری داشته باشید، چندین بسته بسازید. اگر فقط یک موز دارید، یک سیب یا گلابی همراه آن در کیسه قرار دهید تا به روند رسیدگی کمک کنید.
کیسه را تا و آن را مهر و موم کنید.
کیسه را نزدیک پنجره در آشپزخانه قرار دهید که نور خورشید فراوانی را دریافت میکند.
روش ۱:موز کامل را فریز کنید
موز له شده لزوما نباید در سطل زباله انداخته شود. از آنها میتوان برای درست کردن نان و اسموتی موز استفاده کرد. اما باید آنها را به روش درست نگه دارید تا از سیاه شدن کامل جلوگیری کنید. راحتترین راه برای حفظ آنها این است که آنها را منجمد کنید.
روش مرحله ای:فریز کردن موزها در کیسههای زیپ دار
موز له شده را در کیسه قرار دهید و آن را مهر و موم کنید. اگر موزهای بیشتری دارید، آنها را جداگانه در کیسههای جداگانه بسته بندی کنید.
هم چنین، اگر موز خیلی چسبناک نباشد پوست را بکنید و سپس آن را درون کیسه نگه دارید.
موز رسیده ۳ تا ۶ ماه در حالت منجمد باقی خواهند ماند.
نکات مهم درباره موز
به جای کندن پوست موز از ساقه به سمت پایین، سعی کنید آن را از انتهای دیگر جدا کنید. این کار تضمین میکند که کمتر از رشتههای فیبری به پوست موز بچسبند
موز رسیده نیز میتواند له و برای درست کردن ماسک صورت برای پوست خشک استفاده شود.
میتوانید کمی عصاره لیمو روی موز بریزید و از قهوهای شدن آنها جلوگیری کنید.
source
سئو سایت