به گزارش شهرآرانیوز، «مروان الهمص» مدیرکل بیمارستان‌های صحرایی غزه در نشست خبری وزارت بهداشت در شهر خان یونس در جنوب غزه هشداری فوری در این زمینه داد و گفت به دلیل کمبود سوخت کل بیمارستان‌ها در نوار غزه کار خود را متوقف می‌کنند یا خدمات آنها کاهش می‌یابد، زیرا اشغالگران مانع از ورود سوخت مورد نیاز برای راه‌اندازی آنها می‌شوند.

وی از نهاد‌های بین‌المللی خواست از حکم دادگاه کیفری بین‌المللی درباره توقف جنگ نسل‌کشی در نوار غزه بهره‌مند شوند و هر آنچه نوار غزه از نظر سوخت، دارو و سایر نیاز‌های اولیه نیاز دارد، وارد کنند و به سراسر غزه مخصوصا شمال آن، هیئت‌های پزشکی اعزام کنند.

مدیر بیمارستان‌های صحرایی وزارت بهداشت غزه، پس از هدف قرار دادن ژنراتور برق و ایستگاه اکسیژن توسط ارتش رژیم صهیونیستی، هشدار داد که خطر مرگ همه بیماران و کادر پزشکی بیمارستان کمال عدوان را تهدید می‌کند.

الهمص به تلویزیون عرب گفت: «اشغالگران به عمد مردم را به صحنه‌هایی مانند حمله به بیمارستان‌ها و بمباران انبار‌ها با حضور کارکنان سازمان بهداشت جهانی عادت می‌دهند.»

وی معتقد است که اشغالگران تلاش می‌کنند تا صحنه‌های از کار افتادن موسسات و سیستم‌های بهداشتی در شمال غزه را به نمایش بگذارند تا بر اساس «طرح ژنرال‌ها» بر ساکنان باقی‌مانده فشار بیاورند که از آنجا کوچ کنند.

وی تاکید کرد که «در حال حاضر حتی یک آمبولانس یا خودروی دفاع مدنی در شمال نوار غزه وجود ندارد، زیرا اشغالگران اصرار دارند آنها را از کار بیندازند».

از ابتدای جنگ مستمر رژیم صهیونیستی در غزه و به دلیل کمبود سوخت لازم برای استفاده از ژنراتور‌ها و دیگر تجهیزات بیمارستانی، و نیز کمبود قابل توجه لوازم پزشکی، بیمارستان‌های غزه با تهدید توقف کامل خدمات‌رسانی مواجهند. زیرا رژیم صهیونیستی در چارچوب جنگ نسل‌کشی در غزه همچنان سیاست محاصره این باریکه را اجرایی می‌کند. درواقع، بیشترین تعداد بیمارستان‌های غزه در مناطق مختلف آن تعطیل شده‌اند و بقیه بیمارستان‌ها هم خدمات‌رسانی حداقلی دارند.

پیشتر، وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای هشدار داد نیرو‌های اشغالگر بار دیگر بیمارستان کمال عدوان را در شمال غزه هدف گرفتند که در نتیجه آن ۶ تن از کادر پزشکی این بیمارستان زخمی شدند.

این وزارتخانه اعلام کرد در این حمله رژیم صهیونیستی، ژنراتور اصلی برق بیمارستان کمال عدوان و مخازن آب آن منهدم شدند و در نتیجه بیمارستان بدون اکسیژن و آب مانده است. این امری خطری جدی برای سلامت بیماران و کادر پزشکی است که ۸۰ بیمار و زخمی را پذیرش کرده است و هشت تن هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

منبع: ایسنا

source

توسط jahankhabari.ir