به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز در اجتماع طلاب و دانشجویان بسیجی که در حرم امام خمینی برگزار شد، گفت: در ابتدای انقلاب که دانشجو بودم در ذهن ما این بود که کشوری مبتنی بر حق و عدالت بسازیم و برای دیگران الگویی بسازیم و ثابت کنیم که راه ما بهترین راه است اما جنگ را به ما تحمیل کردند.

وی ادامه داد: دانشجوها در ابتدای انقلاب با هزینه شخصی همراه با جهاد سازندگی به محرومیت زدایی و سازندگی می پرداختند و همه این ها با پول جیب خودشان بود. در دانشگاه بر مبنای نیازها و تخصص های مختلف این نگاه را داشتیم که پاسخگوی نیاز مختلف باشیم.

رئیس جمهور در ادامه نقل خاطرات خود از جبهه های دفاع مقدس، تصریح کرد: همه عملیات های امدادی لشکر عاشورا را دانشجویان پزشکی و جهادی انجام دادند؛ گزینش کردیم و گفتیم که چپی ها نیایند اما گفتند که مملکت مال ما هم هست و حتی مازاد بر نیاز از دانشجویان پزشکی داوطلب شدند که 4 اتوبوس را برگرداندند چرا که همه دانشجویان به دنبال دفاع از مملکت خود بودند.

وی در ادامه حضور دانشجویان بسیجی در سراسر جنگ را ملموس دانست و افزود: از روزی که آمدیم بر طبل جنگ کوبیدند که کشور را نسازیم اما احساس می کنم که راه ساخت کشور از همین تفکر بسیجی می گذرد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه به کاستی های سیستم آموزشی اشاره کرد و گفت: زیبنده نیست که فضای آموزشی برای فرزندان نداشته باشیم و برای ساخت مدرسه اعتبار لازم را نداریم اما اگر دست به دست هم بدهیم قادریم که مشکلات را از پس راه برداریم و خوشبختانه برادران بسیجی اعلام آمادگی کردند که همه موانع را برداریم. شرایط طوری است که آن هایی که پول دارند در مدارس خوب با معلمان خوب تحصیل می کنند.

وی ادامه داد: درست نیست شرایط طوری باشد آن هایی که پول دارند به دانشگاه بروند و آن هایی که محروم هستند، از تحصیل و دانشگاه محروم بمانند. عدالت باور و اعتقاد ما است که متأسفانه در آموزش کشور وجود ندارد و روز به روز این شکاف عمیق تر می شود. 100 میلیون در سال درآمد برخی از خانواده ها نیست اما شهریه یک بچه دبستانی در تهران این قیمت است و ما به عنوان دولت باید این مشکل را حل کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه من نمی توانم باور کنم که دانشجویان و نخبگان ما در مدارس درس می خوانند اما رویای این را دارند که به خارج از کشور بروند، گفت: باید به گونه ای آموزش داده شود که دانشجوی ما در صورت تهدید هم حاضر به ترک مملکت خود نباشد و با علم و آگاهی بخواهد مشکل کشور خود را حل کند. دانشجویان ما باید بتوانند و بخواهند که مشکل کشور را حل کنند و ایمان به مملکت در وجود آن ها نهادینه شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: حضرت علی (ع) در بیانات زیبای خود می فرمایند کسی که می خواهد رهبری یک گروهی را به عهده بگیرد باید اول خود را آموزش دهد و اینکه انسان بتواند خود را تربیت کند و الگو شود با ارزش تر از این است که با گفتارش تربیت کند.

source

توسط jahankhabari.ir