با براندازانی روبرو هستیم که بدنبال هرج و مرج در سوریه هستند
دیدارنیوز: عضو کمیسیون امور داخلی کشور مجلس با اشاره به گستردگی قبایل، طوایف و مذاهب مختلف سوریه و سهمخواهی سیاسی معارضین و بازیگران منطقه، آمریکا و رژیم صهیونیستی، گفت: قطعا این بازیگران در بهرهمندی از کیک قدرت دچار چالش جدی خواهند شد.
به نقل از رسانه خانه ملت، سید مرتضی محمودی در مورد تحولات سوریه، گفت: تاثیر جنگ شناختی دشمن بر ادراک مردم، ضعف اراده در ارتش سوریه، غفلت مقامات دولت نسبت به تهدیدات دشمنان و بی توجهی به هشدارهای دوستان از علل اصلی سقوط دولت اسد و گرفتار شدن کشور سوریه در بحران کنونی است.
وی ادامه داد: سقوط دولت بشار اسد درواقع حاصل توطئه ترکیبی آمریکایی – اسراییلی و نقشآفرینی همسایه شمال سوریه در اجرای این توطئه است. در واقع طراحان این توطئه با استفاده از مشغولیت محور مقاومت به جنگ غزه و لبنان و فضای بسته داخلی که منجر به ایجاد شکاف در جامعه سوری و اعتراض جریانهای مخالف شده بود، اهداف خود را محقق کردند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در مورد ایجاد ثبات در سوریه با توجه به تحولات رخ داده نیز بیان کرد: کشور سوریه با گستردگی قبایل، طوایف و مذاهب مختلف مواجه است؛ بر همین اساس به طور قطع پس از این رویداد هر یک از آنها به دنبال سهمخواهی سیاسی خواهند بود و از طرف دیگر معارضین و بازیگران منطقه از جمله آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای منطقه که در تحولات سوریه نقش آفرینی داشتهاند، قطعا در بهرهمندی از منافع داخلی کشور سوریه و سهم بردن از کیک قدرت دچار چالش جدی خواهند شد.
محمودی افزود: بنابراین خوشحالی معارضین در تصرف دمشق و براندازی دولت بشار اسد موقت خواهد بود و به زودی در سوریه ناامنی جدی و گسترده ایجاد میشود و تبعات سنگینی برای مردم سوریه و برهم زدن آرامش آنان در تمام شهرها و ایجاد اخلال جدی در اداره آن کشور به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: قطعا سوریه از روزهای آرام خود فاصله خواهد گرفت و بزودی وارد درگیریهای داخلی خواهد شد. چنان که این روزها نشانههای شروع این ناآرامیها با رفتارهای خشونت آمیز، ترورها، اعدامهای خیابانی و تعرض به اموال مردم درحال شکل گیری است. چیزی شبیه به ایام اشغال عراق توسط امریکایی ها. تهاجم رژیم غاصب صهیونی به خاک سوریه و پیشروی تا نزدیکی دمشق نیز خود نشانه دیگری از بی ثباتی و نشانه پیچیده شدن اوضاع در روزهای آینده است.
محمودی در مورد رعایت اصول و پذیرش قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت برای حل بحران سوریه و تشکیل دولت قانونی و فراگیر از سوی جریانهای مختلف سیاسی داخلی نیز گفت: عملکرد گروههای معارض و مسلح و سایر بازیگران منطقه در براندازی دولت سوریه نشان از این دارد که با یک ساختار منضبط سیاسی در سوریه مواجه نیستیم؛ بلکه با براندازانی روبرو هستیم که بدنبال هرج و مرج در سوریه هستند؛ بنابراین دور از انتظار است که با استناد به اصول و قوانین بینالملل بتوان حداقل در کوتاه مدت برای بحرانهای موجود در این کشور چارهاندیشی کرد یا معارضین را به تمکین در برابر خواستههای بین المللی واداشت.
سخنگوی فراکسیون مقاومت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آشفتگی در این کشور قطعا آسیب جدی برای همسایگان و همچنین دیگر بازیگران منطقه در پی خواهد داشت، افزود: باید تلاش کرد تا شرکای منطقهای خود را نسبت به ناامنی موجود در سوریه و گسترش آن به دیگر کشورها توجیه تا با تقویت همکاریهای اطلاعاتی، نظامی و سیاسی مقابل آنچه در سوریه اتفاق افتاده موضع فعال بگیریم و مجدد دچار غافلگیری نظامی و امنیتی در سایر کشورهای مقاومت نشویم.
رییس کمیته امنیت داخلی و انتظامی مجلس دوازدهم گفت: همچنین باید با تمرکز بر کشورهای حامی جبهه مقاومت همچون لبنان، عراق و یمن از بازوان جمهوری اسلامی حمایت کرده و تقویت لازم را به عمل آوریم، هرچند اعتقاد دارم ساختار قدرتمند مقاومت در منطقه به چنان بلوغ سیاسی، امنیتی و نظامی رسیده که بر یک دولت یا یک فرد متکی نبوده و حذف افراد تاثیری در قوام و ثبات آن ندارد. در همین ایام گذشته مگر ضربهای سنگینتر از شهادت سیدحسن نصرالله داشتیم، اما برخلاف تصورات حزب الله از همیشه قویتر معادله درگیریهای جنوب لبنان را به نفع مقاومت رقم زد. در سوریه هم آینده با همه پیچیدگی هایش در اختیار جوانان مقاومت خواهد بود.
source