چند نفر در پشت پرده مانع رفع فیلترینگ هستند/ اجرای قانون حجاب می‌تواند محرک مردم باشد

دیدارنیوز: نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که بهانه‌هایی نظیر عدم امکان رفع فیلترینگ به نفع مردم نیست، دیگر برای افکار عمومی قابل‌پذیرش نیست و تنها موجب دامن زدن به ناامیدی و نارضایتی اجتماعی می‌شود.

جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شبکه شرق، در واکنش به صحبت‌های اخیر قائم پناه مشاور رئیس جمهور درباره تصمیم شورای عالی فضای مجازی برای رفع فیلترینگ، اظهار کرد: «ادعای شورای عالی فضای مجازی مبنی بر اینکه رفع فیلترینگ به نفع مردم نیست، نشان‌دهنده ضعف مدیریتی است. مردم انتظار دارند مسئولان در برابر چالش‌های این‌چنینی ایستادگی کنند و حقوق آن‌ها را به‌صورت قاطعانه پیگیری کنند. این بهانه‌ها دیگر برای جامعه پذیرفتنی نیست.»

وی افزود: «آقای پزشکیان زمانی در برابر سؤال درباره اینکه اگر فشار آوردند و نگذاشتند فیلترینگ برطرف شود، چه واکنشی نشان می‌دهد، تأکید کرده بود که در چنین شرایطی استعفا خواهد داد. حالا اگر افرادی مثل قائم پناه و کسانی که عرضه ندارند در مقابل ۵ تا ۶ نفری که در زمان انتخابات ریاست جمهوری در مقابل پزشکیان و در ستاد رقیب بودند، بایستند و حق مردم را مطالبه کنند و بگیرند، بهتر است کناره‌گیری کنند تا مسئولیت به دست افراد شایسته‌تری سپرده شود.»

رشیدی کوچی با اشاره به جایگاه رئیس‌جمهور و نقش او در سیاست‌گذاری‌های کلان، گفت: «رئیس‌جمهور شخص دوم کشور و رئیس شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی امنیت ملی است، این صحبت‌های که رفع فیلترینگ به نفع مردم نیست در این شرایط جز یاس، ناامیدی و خشم برای مردم چیز خاصی ندارد.

رشیدی کوچی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا هم اکنون در شرایط خاصی در کشور قرار داریم که گفته شده رفع فیلترینگ به نفع مردم نیست؟ گفت: خیر ما در چه شرایط خاصی هستیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا قدرت سایر نهاد‌ها مثل شورای عالی فضای مجازی از رئیس جمهور بیشتر است که از ابتدای آغاز به کار دولت موفق به رفع فیلترینگ نشده ایم؟ گفت: اگر واقعا این چنین باشد باید فاتحه خیلی چیز‌ها را بخوانیم.»

وی در ادامه به رویکرد نهاد‌های حکومتی در قبال فیلترینگ اشاره کرد و گفت: «مجلس شورای اسلامی و دولت موافق رفع فیلترینگ هستند، یا حداقل روسای آن‌ها در صحبت‌هایشان به این مسئله اذعان می‌کنند. قاطبه نمایندگان، وزرا و اعصای دولت هم مخالف فیلترینگ هستند و فقط ۵ تا ۶ فرد در سایه موافق فیلترینگ هستند. اگر این مخالفت‌ها نادیده گرفته شود و چند نفر خاص پشت پرده تصمیم‌گیر باشند، به معنی بازی کردن با افکار عمومی و خطرناک است. این اقدام می‌تواند هزینه‌های اجتماعی سنگینی به دنبال داشته باشد.»

رشیدی کوچی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا این فراهم نبودن شرایط ربطی به ابلاغ قانون حجاب و عفاف دارد؟ گفت: وقتی ما به دغدغه‌های اصلی مردم که بهش اشراف داریم توجه نمی‌کنیم و این مسائل را پشت گوش می‌اندازیم و در کنارش تصمیماتی می‌گیریم که بر اون دغدغه‌های اضافه می‌کند حتما این‌ها در جایی دیگر خودش را نشان می‌دهد.

این نماینده سابق مجلس به تأثیر تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و اجتماعی بر وضعیت عمومی کشور اشاره کرد و گفت: «در شرایطی که مردم با افزایش قیمت‌ها، گرانی دلار، و مشکلات معیشتی مواجه هستند، هر تصمیمی که به نارضایتی آن‌ها بیفزاید، می‌تواند محرک اعتراضات اجتماعی شود. قانون عفاف و حجاب و عدم رفع فیلترینگ ازجمله مسائلی است که می‌تواند تأثیرات منفی قابل‌توجهی بر جامعه داشته باشد و نمی‌توانیم تکذیب کنیم که این مسائل تاثیری روی جامعه ندارد.»

وی در پایان تأکید کرد: «مسئولان باید به دغدغه‌های اصلی مردم توجه کنند و از اتخاذ تصمیم‌هایی که تنها بر فشار‌های روانی و اقتصادی مردم می‌افزاید، خودداری کنند. اگر به این مشکلات بی‌توجهی شود، جامعه در نهایت واکنش نشان خواهد داد. اجرای قانون حجاب و عفاف هم می‌تواند محرک مردم باشد.»

source

توسط jahankhabari.ir