مهدی طغیانی گفت: بخشی از تلاطم‌های بازار غیر از موضوعات سیاسی و ناشی از عدم استفاده از آن چیزی است که در قانون وجود داشته است، برای مثال بند پ ماده ۱۱ اجرا نشده یا آن ظرفیت‌هایی که در اختیار بانک مرکزی است اجرا نشده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، «مهدی طغیانی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در رابطه با جزئیات جلسه غیر علنی امروز مجلس شورای اسلامی در رابطه با نرخ ارز گفت: گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد موضوع ارز در این جلسه مطرح شد در واقع بحث اصلی ما این بود که قانون تکلیف را معلوم کرده است. کلیت حرکت‌هایی که در هفته‌های اخیر در بحث بازار توافقی یا بازار تجاری انجام شده است در چهارچوب قانون است، اما متاسفانه از ظرفیت های همه آن چیزی که در قانون پیش بینی شده استفاده نشده است.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی: بخشی از تلاطم های بازار به دلیل عدم استفاده از اختیارات بانک مرکزی است

وی افزود: بخشی از تلاطم‌های بازار غیر از موضوعات سیاسی و ناشی از عدم استفاده از آن چیزی است که در قانون وجود داشته است، برای مثال بند پ ماده ۱۱ اجرا نشده یا آن ظرفیت‌هایی که در اختیار بانک مرکزی است اجرا نشده است.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تاکید کمیسیون بر این موضوع است که بانک مرکزی باید در بازار غیر رسمی مداخله موثر داشته باشد و این مداخله موثر به نحوی باشد که در عین حفظ شدن ذخایر ارزی کشور ارزش پول ملی حفظ شود.  امیدوارم با تمهیداتی که بانک مرکزی بعد از این جلسه انجام می‌دهد آرامش را در بازار ارز شاهد باشیم.

انتهای پیام/381

source

توسط jahankhabari.ir