اقلیت تندرو در مجلس راه به جایی نمیبرند ..
دیدارنیوز: درحالی که هنوز چند ماه بیشتر از فعالیت دولت با شعار وفاق ملی و ضرورت کنار گذاشتن اختلافات و دعواها سپری نشده، تندروها و شکست خوردگان انتخابات تمام توان خود را برای به حاشیه بردن انسجام و یکپارچگی ملی به کار بسته اند و هر روز یک اقدام تنش زا و حاشیه ساز را در دستور کار خود دارند.
به نقل از ایرنا، ۶ ماهگی دولت چهاردهم در شرایطی سپری میشود که تا امروز مخالفین و افراط گرایان از هیچ تلاش و اقدامی برای مخالفت و ایجاد مانع برسر راه دولت فروگذار نکرده اند؛ از برگزاری اعتراضات و تجمعات خیابانی بدون مجوز با تعداد محدودی از هواداران گرفته تا شایعه بی پایه و اساس استعفای رئیس جمهور تا تهدید به استیضاح زودهنگام و نمایشی وزرا.
بعد از سکانداری مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور کشورمان، وی بارها به موضوع وفاق ملی و ضرورت پرهیز از دعوا، اختلافات و جنجالهای سیاسی تاکید داشته است، ولی ما همچنان شاهدیم عدهای که به نظر میرسد همان شکست خوردگان انتخابات ریاست جمهوری هستند و دست رد از سوی مردم خوردهاند این موضوع را بر نمیتابند و همواره درحال ایجاد حاشیه و هیاهو از تریبونهای خصوصی و عمومی همچون مجلس بلکه برای کشور هستند و این گونه میخواهند مانع تحقق اهداف و برنامههای دولت برای حل مشکلات مردم شوند.
این افراد و گرروههای خاص که ماهیتشان برای مردم شناخته شده است، تلاش میکنند وفاق ملی و آرامش کشور و امید ایجاد شده در دل مردم را به چالش بکشند و در این راستا از هیچ کاری دریغ نمیکنند یک روز به دلیل انتصابات به رئیس جمهور حمله میکنند روز دیگر به دلیل اجرا نشدن قانون مبهم و غیرقابل اجرای عفاف و حجاب، رئیس دولت و رئیس مجلس را زیر سوال میبرند و فقط به دنبال این هستند که در شرایط سخت بحرانهای ایجاد شده برای کشور، آرامش جامعه و مردم را برهم بزنند.
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بارها و بارها تأکید کرده است که موضوع اصلی و اساسی امروز کشور اقتصاد است و باید از سیاسیکاری و پرداختن به حاشیهها پرهیز شود چنانکه اکنون نیز سران قوا و مسئولان اقتصادی کشور بیوقفه پیگیر حل مسائل اصلی همچون ناترازی انرژی، بهبود وضعیت اقتصادی و تقویت رفاه خانوادهها هستند.
حال کسانی هم که، یک روز بدنبال مقابله با رفع فیلترینگ، روز دیگر اجرای قانون حجاب و عفاق و در مقطعی هم به دنبال کلید زدن استیضاح وزرا و اصرار به برکناری یک مدیرعالی کشور هستند به نظر میرسد درد و مشکل جامعه را به درستی درک نکرده اند؛ چرا که اگر از چنین درکی برخوردار بودند متوجه میشدند که مشکل کنونی جامعه، مشکل اقتصادی و اختلافات ریشه دار و کهنه جناحی و گروهی است. همان چیزی که دولت چهاردهم با طرح شعار وفاق ملی بدنبال رفع آن است.
تاکید رهبر انقلاب بر حمایت از دولت چهاردهم
تاکنون در هیچ دولتی شاهد نبودیم که پس از روی کار آمدن رئیس جمهور هنوز چند ماهی از آغاز دولت نگذشته این گونه مخالفان علیه دولتمردان موضع گیری کنند درحالی که رهبر معظم انقلاب از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم بارها بر حمایت همگان از دولت تاکید کردند و خواستار کمک به دولت چهاردهم بودند.
پس از پیروزی پزشکیان در انتخابات، رئیسجمهور در چند نوبت درباره مشورت و هماهنگی با رهبر انقلاب در تشکیل کابینه، موضع خود را بیان کرده بود.
با این حال مخالفان دولت چهاردهم که به نظر میرسد تنها هدفشان جنجال علیه رئیس جمهور نیست و به دنبال مخالفت و مقابله با رئیس مجلس هم هستند، از هیچ تلاشی برای ایجاد اختلال در کشور فروگذار نمیکنند.
نقشه جدید تندروهای مجلس برای دولت
اخیرا بار دیگر تندروهای مجلس باز هم علیه محمد جواد ظریف معاون رهبردی رئیس جمهور اقدامات خود را تشدید کرده اند، گویا همایش وفاق ملی که از سوی معاونت راهبردی رئیس جمهور برگزار شد باعث ناراحتی این گروه شده و به مذاق آنان خوش نیامده که بار دیگر علیه ظریف که نقش مهمی در جلب دوباره مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری و زنده شدن امید در جامعه برای آینده بهتر برای کشور ایفا کرد، دست به کار شدند.
البته حمله جریان رادیکال به محمدجواد ظریف امر جدیدی نیست. اینکه او از دید بخش مهمی از افکار عمومی همچنان یک چهره تأثیرگذار است بر هیچ کس پوشیده نیست و این باب میل برخی گروههای افراطی و خالص سازان نیست.
طوری که این موضوع صدای قالیباف به عنوان رئیس قوه مقننه را نیز درآورد و وی در مطلب و فیلمی که روز شنبه در اختیار رسانهها قرار داده شده، نسبت به اقدامات خلافواقع و دور از انصاف برخی از نمایندگان اعتراض کرده است.
پشت پرده کینه تندروها از ظریف چیست؟
ظریف یکی از نمادهای اصلی توجه و تاکید بر منافع ملی با استفاده از رویکردهای اصلاحطلبانه و صلحطلبانه بوده است، حضور ظریف و موفقیتهایی که در عرصههای گوناگون مدیریتی داشته همیشه مورد غضب افراطیون بوده است و آنان هیچ گاه نمیتوانستند اقدامات را تحمل کنند.
دلیل دیگر این است که ظریف هر زمان که وارد میدان کنشگری شده، عرصه را بر تندروی و انقباض و قهر، تنگ کرده و گفتگو و مذاکره و تعامل را برگزیده است.
هدف شکست خوردگان انتخابات ریاست جمهوری از ایجاد تنش در کشور چیست؟
اگر چه مجلس پس از رای مخالف به فوریت لایحه اصلاح ماده ۲ قانون انتصابات در مشاغل حساس بررسی آن را به کمیسیون اجتماعی مجلس سپرد تا یک روند معمول قانونی طی شود، ولی باز عدهای مسیر کشاندن مساله به روند قضایی را ترجیح میدهند و اصلا بنا ندارند که دست از دشمنی بردارند.
مخالفتی که به نظر میرسد بیش از آنکه مخالفت با فوریت لایحه اصلاحی دولت باشد، مخالفت با انتصاب شخص محمدجواد ظریف به عنوان معاون راهبردی رییسجمهور است، ظریفی که در تبلیغات انتخاباتی همراه جدی و تاثیرگذار پزشکیان بود و همین اقدام باعث عصبانیت بیشتر جریان رقیب شد. به نحوی که امروز به هر نحو ممکن در تلاشند او را به عقب برانند، شخصی که تا پیش از این وزیر خارجه کشورمان بود و شخص رهبری بارها او را مورد تایید و تکریم قرار داده و فرزند انقلاب خوانده است.
هدف قالیباف است
هر چند به نظر میرسد این اقدامات افراطیها فقط مختص به ظریف و پزشکیان نیست و این افراد به دنبال مقابله با محمدباقر قالیباف هستند و به بهانه اقدامات دولت و ظریف میخواهند با رئیس مجلس نیز مقابله کنند و در روند مدیریت او در مجلس را بی نمیتابند.
شاید هم دلیل این رفتارها این باشد که این افراد در جریان انتخابات ریاست جمهوری، قالیباف را مقصر شکست نامزد انتخاباتی مد نظر خود میدانستند و امروز میخواهند انتقام خود را از وی بگیرند.
این تندروها فقط به اقدامات تنش زا در مجلس بسنده نکردند و کار را به بیرون مجلس هم برده اند در این راستا شاهد بودیم روز جمعه ۲۱ دی ماه جمعی محدود بدون مجوز قانونی اقدام به برگزاری تجمع موتوری علیه قالیباف کردند، این افراد به دلیل آنچه عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان شده بود، اردوکشی خیابانی راه انداختند درحالی که بارها تاکید شده که رئیس مجلس شورای اسلامی به دلیل نظر شورای عالی امنیت ملی، قانون عفاف و حجاب را ابلاغ نکرده است و این اقدام تا ارائه لایحه اصلاحی از سوی دولت به تعویق افتاده است.
مطلب مرتبط:
سکوت وزارت کشور و نهادهای امنیتی درباره تجمعات نیروهای خودسر نشانه مقابله با رای مردم است
اقلیت تندرو در مجلس راه به جایی نمیبرند
با وجود تمام اقدامات مخالفان دولت در مجلس، به نظر میرسد اکثریت مجلس مانند گروه اقلیت تندرو فکر نمیکنند و این گروه اقلیتی هستند که نمیتوانند اکثریت را در مجلس با خود همراه کنند، در نهایت جز برهم زدن آرامش روانی جامعه و دادن خوراک و بهانه تفرقه و تشتت در داخل کشور به رسانههای بیگانه و دشمنان نظام، راه به جایی نخواهند برد.
به نظر میرسد با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود اشاره داشتند که مجلس به دولت برای تحقق اهداف و برنامه هایش کمک کند، عدم توجه عدهای خاص به این فرمایشات، خلاف نظرات رهبر انقلاب است که زیبنده نهاد قانونگذاری کشور نیست.
source