سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح، در مراسم الحاق ناو اطلاعاتی-سیگنالی زاگرس که در منطقه سوم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، اعلام کرد: امروز شاهد یکی از دستاوردهای بزرگ فرزندان ملت بزرگ ایران هستیم و در مراسم الحاق ناو ارزشمند اطلاعاتی زاگرس حضور یافتیم.

وی با اشاره به اینکه قدرت دفاعی یکی از ارکان اصلی امنیت و اقتدار ملت ایران است، افزود: ایران اسلامی با برخورداری از آب‌های پیوسته در جهان، دارای زیرساخت‌ها و امکانات ارزشمندی است که با توجه جدی به آن‌ها می‌تواند جایگاهی برتر در هرم قدرت منطقه‌ای و حتی جهانی به دست آورد.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: سیاست‌های کلی توسعه دریامحور به عنوان سند پایه‌ای این حرکت، با تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی)، مبنای برنامه‌ریزی و اقدامات پیش‌روی کشور و نیروهای مسلح قرار گرفته است.

باقری خاطرنشان کرد: منطقه بی‌نظیر دریای عمان و ساحل مکران گوهر گران‌بهایی است که تاکنون به‌طور کامل از آن بهره‌برداری نشده است. نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیشگام بهره‌برداری از این سواحل ارزشمند بوده و بیش از ۱۰ سال است که در فعال‌سازی بخش‌هایی از این ساحل و بیش از ۴ دهه در منطقه کنارک و چابهار فعالیت می‌کند. در سال‌های اخیر نیز با توسعه زیرساخت‌ها و افزایش توانمندی‌ها، قدرت خود را به‌طور چشمگیری ارتقا داده است.

وی تأکید کرد: توجه نیروهای مسلح به رویدادهای آینده و آینده‌پژوهی از جمله مزیت‌هایی است که باید همواره تقویت شود. طراحی و ساخت ناو اطلاعاتی زاگرس نمونه‌ای از این تلاش‌هاست.

باقری افزود: با توجه به مأموریت‌های نیروی دریایی در دریای عمان، اقیانوس هند، غرب آسیا و سایر دریاها و اقیانوس‌های جهان، نیاز به چنین توانمندی اطلاعاتی ارزشمندی احساس می‌شد که پیش از این در ناوگان ما وجود نداشت. این ناو کاملاً ایرانی و با تلاش جوانان دانشمند، نیروی دریایی ارتش و همکاری صنایع دفاعی وزارت دفاع و شرکت‌های داخلی طراحی و ساخته شده و به عنوان هدیه‌ای به ملت ایران تقدیم شده است.

وی اظهار داشت: نحوه اجرای مأموریت‌های نیروی دریایی با آغاز فعالیت این شناور تفاوت اساسی خواهد داشت. رویدادهای سال‌های گذشته نشان می‌دهد که ملتی می‌تواند استقلال، حاکمیت و اهداف عالی خود را دنبال کند و به نتیجه برسد، مشروط بر اینکه از قدرت خوداتکا برخوردار باشد.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: وابستگی به قدرت‌های بزرگ جز ذلت و خواری نتیجه‌ای ندارد. ملت ایران با اتکا به قدرت الهی، برکت خون شهیدان، رهبری بی‌نظیر رهبر معظم انقلاب و تلاش رزمندگان، دانشمندان و جوانان، استقلال و حاکمیت الهی را در سرزمین خود و در گستره منافع ملی برقرار کرده است.

باقری تأکید کرد: ما نیازمند توسعه قدرت نظامی متناسب با این ملت بزرگ هستیم و توسعه ناوگان دریایی از جمله مهم‌ترین ابعاد این تلاش است. در طول سال شاهد الحاق ناوشکن‌ها و تجهیزات جدید به نیروی دریایی ارتش هستیم و این روند در سایر نیروها نیز ادامه دارد. این نیاز برای حفظ اقتدار، سربلندی و امنیت ملت ایران ضروری است.

وی در ادامه خطاب به مردم سیستان و بلوچستان، سواحل مکران، چابهار و کنارک گفت: همه ما سربازان شما هستیم و جوانان ما شبانه‌روز در این مناطق حضور دارند تا شما و همه ملت ایران در امنیت و آرامش به پیشرفت و اهداف عالی خود دست یابید.

باقری همچنین گفت: امروز کشورمان و دریاهای ما در شرایطی از آرامش و امنیت قرار دارند که هیچ مانعی برای سرمایه‌گذاری و پیشرفت وجود ندارد.

وی افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تجهیزات پیشرفته، زیرساخت‌های اساسی، بهترین سواحل و دریاها و رزمندگان شجاع و ماهر، توانسته است امنیت را برای کشورمان به ارمغان بیاورد.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح بیان کرد: من و همه فرماندهان موظف هستیم که از این سرمایه ارزشمند انسانی به‌خوبی مراقبت کنیم و تمام تلاش ما و پشتیبانی دولت، وزیر دفاع و فرماندهان ارتش این است که به معیشت، منزلت و آرامش همرزمان و خانواده‌هایشان توجه ویژه‌ای شود.

باقری از همراهی، صبر و همکاری خانواده‌های نیروهای مسلح قدردانی کرد و گفت: اگر همراهی همسران، فرزندان، پدران و مادران با رزمندگان ما نباشد، هیچ‌یک از موفقیت‌های نیروهای مسلح محقق نخواهد شد.

وی افزود: صبر و همراهی خانواده‌ها به رزمندگان ما دلگرمی و شجاعت می‌دهد تا برای ماه‌ها در دورترین نقاط حضور یابند و مأموریت‌های سنگین خود را به انجام برسانند.

سرلشکر باقری در پایان یادآور شد: حضور ناوگروه ۸۶ در مأموریت گردش دور دنیا اقدام استثنایی و ارزشمندی برای ملت، نیروی دریایی و نیروهای مسلح ما بود که با صبر و همراهی خانواده‌های همرزمان محقق شد و برای همه آن‌ها آرزوی توفیق و سلامتی دارم.

توسط jahankhabari.ir