نایب رئیس اول کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد درخشان شهیدان رازینی و مقیسه در دوران خدمتشان، اظهار داشت که این دو قاضی برجسته نقش مؤثری در کاهش ناامنی و خدمت به نظام قضایی کشور ایفا کردند. وی همچنین تأکید کرد که اگر این حادثه تروریستی نتیجه یک توطئه باشد، نهادهای امنیتی، اطلاعاتی و قضایی باید با جدیت آن را پیگیری کنند.
در روز ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳، یک فرد مسلح نفوذی در دیوان عالی کشور، دو قاضی شجاع و با سابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جاسوسی و تروریسم، یعنی حجتالاسلام والمسلمین علی رازینی، رئیس شعبه ۳۹، و حجتالاسلام والمسلمین محمد مقیسه، رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور، را به شهادت رساند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی نقدعلی در گفتوگو با خبرگزاری میزان، ضمن تسلیت به خانوادههای این دو شهید، بیان کرد که سرنوشت کسانی که در مسیر جهاد و خدمت به نظام اسلامی گام برمیدارند، جز رسیدن به فیض عظیم شهادت نیست. وی افزود که اگر کمتر از این باشد، جفایی در حق این افراد است.
نایب رئیس اول کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به عملکرد درخشان شهیدان رازینی و مقیسه، گفت که این دو قاضی در زمانی که کمتر کسی حاضر به پذیرش مسئولیتهای سنگین قضایی بود، وارد عرصه شدند و به اسلام، انقلاب و ولایت خدمت کردند. وی همچنین تأکید کرد که شهادت این دو قاضی در محل خدمت، اجر بزرگی است که نصیب آنان شد.
وی با اشاره به احتمال وجود توطئه در پشت پرده این حادثه، خواستار پیگیری جدی نهادهای امنیتی، اطلاعاتی و قضایی شد. نقدعلی همچنین بر لزوم کشف انگیزههای ترور این قضات برجسته و برخورد شدید با عاملان آن تأکید کرد و گفت که دشمنان باید بدانند که خدمتگزاران نظام اسلامی با آغوش باز از شهادت استقبال میکنند.
وی در پایان اظهار داشت که اگر انگیزه شخصی در ترور این دو شهید وجود داشته باشد، قطعاً ناشی از برخورد عادلانه آنان بوده است، چرا که حق تلخ است و بسیاری از افراد به دلیل حقمحور بودن قضات عادل کشورمان، با آنان دشمنی میکنند.