صبح دیروز، در ساعت ۱۰ تا ۱۰:۴۵، فردی مسلح به سلاح کمری وارد اتاق دو قاضی باسابقه دیوان عالی کشور شد. این دو قاضی، حجتالاسلام رازینی و حجتالاسلام مقیسه، که مسئول رسیدگی به پروندههای مهم امنیتی بودند، هدف این حمله قرار گرفتند. مهاجم پس از انجام این عمل، از محل خارج شد و در حال فرار، خودکشی کرد. در این حادثه، یکی از محافظان رئیس شعبه نیز مجروح شد.
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، در گفتوگویی تلویزیونی اعلام کرد که این ترور به صورت هدفدار انجام شده است. وی افزود که فرد مهاجم پیش از این، در مورد پروندههای مرتبط با منافقین پرسوجو کرده بود و به سوابق دادگاه انقلاب دسترسی داشت. او پس از ترور دو قاضی، قصد داشت قاضی دیگری را نیز هدف قرار دهد، اما موفق نشد. پورمحمدی تأکید کرد که این فرد در حین حمله، شعارهایی در حمایت از منافقین سر داد که نشاندهنده هدفدار بودن این اقدام بود.
وی همچنین بیان کرد که باید بررسی شود آیا این فرد از بیرون دستور گرفته بود یا به طور مستقل عمل کرده است. پورمحمدی با اشاره به احتمال دخالت منافقین در این حادثه، گفت که این گروه همواره در تلاش است تا با ترور چهرههای اصلی نظام، ترس و وحشت ایجاد کند.
پس از این حادثه، مقامات مختلف کشور از جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیسجمهور، رئیس مجلس و دیگر مسئولان، پیامهای تسلیتی صادر کردند. رهبر انقلاب در پیام خود به شهادت قاضی رازینی اشاره کردند و یادآور شدند که وی پیش از این نیز مورد سوءقصد قرار گرفته بود. رئیسجمهور نیز در پیام خود بر ادامه راه این قضات تأکید کرد و از نیروهای امنیتی خواست تا به سرعت عوامل این حادثه را شناسایی کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در پیام خود، به سوابق انقلابی و خدمات قاضی رازینی و مقیسه اشاره کرد و از نهادهای امنیتی خواست تا به سرعت ابعاد این حادثه را بررسی کنند. رئیس قوه قضائیه نیز در پیامی، این دو قاضی را خدمتگزاران صادق نظام و مدافعان عدالت خواند و تأکید کرد که اقدامات قاطع آنان در برابر تروریستها، همواره مورد خشم دشمنان بوده است.
سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، نیز در پیامی این اقدام را نشاندهنده کینه دشمنان از اجرای عدالت در کشور دانست و تأکید کرد که چنین اقداماتی هرگز نمیتواند اراده قضات مومن و عدالتخواه را تضعیف کند.
در ادامه، دیگر مقامات کشور از جمله رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و دیگر مسئولان، پیامهای تسلیتی خود را صادر کردند و این اقدام تروریستی را محکوم کردند.
احمد زیدآبادی، روزنامهنگار، نیز در مطلبی در شبکه اجتماعی خود، هرگونه ترور را محکوم کرد و تأکید نمود که چنین اقداماتی باید به طور یکپارچه مورد осуاقع قرار گیرد. علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیسجمهور، نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که هر زمان روزنهای از امید برای حل مسائل کشور پدیدار میشود، دشمنان با اقدامات خشونتآمیز مانند ترور، سعی در ایجاد اختلال دارند.