در جلسهای که امروز، دوشنبه اول بهمنماه، در شورای عالی قوه قضاییه برگزار شد، حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنیاژهای، رئیس قوه قضاییه، با اشاره به شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور، حججاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه، اظهار داشت: ما به حال همه شهدا غبطه میخوریم و آرزو میکنیم که خداوند ما را نیز مشمول عنایت خود قرار دهد و مدال افتخار شهادت را به همه ما عطا کند.
وی در ادامه به ویژگیهای شخصیتی و مدیریتی شهید رازینی اشاره کرد و گفت: شهید رازینی در طول دوران خدمت قضایی خود، در هر سمتی که قرار گرفت، تحولآفرینی کرد و با ابتکارات خود، تغییرات مثبتی را در سیستم قضایی ایجاد نمود. او در رسیدگی به پروندههای مهم و حساس، با علم و تدبیر عمل میکرد و توانست بسیاری از پروندههای پیچیده را به سرانجام برساند.
رئیس قوه قضاییه افزود: شهید رازینی از نیروهای خوشفکر و با ذکاوت مدرسه حقانی بود و تحت تعلیم شهیدان بهشتی و قدوسی قرار داشت. او علاوه بر تحصیلات حوزوی، تحصیلات دانشگاهی خود را تا مقطع دکتری در دانشگاه تهران با موفقیت به پایان رساند و پایاننامهای قوی و غنی ارائه کرد.
محسنیاژهای همچنین به روحیه علمآموزی و تدبر شهید رازینی در قرآن و نهجالبلاغه اشاره کرد و گفت: حتی در دوران زندان توسط ساواک، او به مطالعه و پژوهش در این منابع مقدس ادامه داد. شهید رازینی در مقابله با ظلم و ستم، هیچ گونه مماشاتی نداشت و در اجرای قوانین الهی، استوار و قاطع بود.
رئیس قوه قضاییه در ادامه به نقش شهید رازینی در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: در آن زمان که کشور با انواع تهدیدات امنیتی مواجه بود، شهید رازینی به عنوان یک مسئول قضایی، در مقابل جریانات ضدامنیتی ایستادگی کرد و در مقابله با منافقین و دیگر گروههای معاند، نقش مهمی ایفا کرد.
وی همچنین به خلاقیت و ابتکار شهید رازینی در رسیدگی به پروندههای مهم اشاره کرد و گفت: او در دوران تصدی مسئولیت دادستانی تهران، پروندههای مهمی مانند انفجار دفتر نخستوزیری را با شجاعت و تدبیر پیگیری کرد. اگرچه برخی جریانات مانع از نهایی شدن این پرونده شدند، اما شهید رازینی تلاشهای زیادی در این زمینه انجام داد.
محسنیاژهای در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات شهید رازینی در تشکیلات قضایی نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: او با روحیه تحولگرایی، ساختار قضایی نیروهای مسلح را نظاممند کرد و خدمات بزرگی در این زمینه ارائه داد.
رئیس قوه قضاییه همچنین به نقش شهید رازینی در دانشکده علوم قضایی اشاره کرد و گفت: او در دوران مسئولیت خود در این دانشکده، تحولات مثبتی در متون درسی ایجاد کرد و اساتید برجستهای را برای تدریس دعوت نمود.
وی در ادامه به خدمات شهید رازینی در ریاست دادگستری تهران اشاره کرد و گفت: او در این سمت، پروندههای معوق و قدیمی را تعیین تکلیف کرد و مجتمعهای تخصصی قضایی را تشکیل داد. شهید رازینی در رسیدگی به پروندههای مهم و حساس، با صبر و تدبیر عمل میکرد و توانست بسیاری از این پروندهها را به سرانجام برساند.
محسنیاژهای در پایان سخنان خود به ویژگیهای شخصیتی شهید مقیسه نیز اشاره کرد و گفت: شهید مقیسه نیز شخصیتی دلسوز و صریحاللهجه بود و در طول بیش از ۴۰ سال خدمت قضایی، هیچ گونه لغزشی از او مشاهده نشد.
رئیس قوه قضاییه در پایان با اشاره به توطئههای دشمنان برای ایجاد ناامنی و اختلاف در کشور، تاکید کرد: ما باید هوشیار باشیم و مراقب باشیم که اعمال و گفتارمان به نفع دشمن تمام نشود. دشمن امروز به شدت در حال تخطئه ارزشها در نزد جوانان است، اما ما معتقدیم که پیروزی حق و جبهه مقاومت نزدیکتر از گذشته است.