در مراسم تشییع پیکر قضات شهید، حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبر انقلاب، پیامی از سوی مقام معظم رهبری قرائت کرد. این پیام به مناسبت شهادت حجج اسلام شیخ علی رازینی و شیخ محمد مقیسه صادر شده بود.

حجت‌الاسلام گلپایگانی در این مراسم اظهار داشت: رهبر انقلاب از شهادت این دو بزرگوار بسیار متأثر و اندوهگین شدند و شب گذشته شخصاً بر پیکر این شهدا نماز میت خواندند. ایشان همچنین این پیام را صادر کردند و من به نیابت از ایشان آن را قرائت می‌کنم.

وی افزود: حضور من در این مراسم نیز به نمایندگی از سوی رهبر انقلاب بوده است.

متن پیام رهبر انقلاب به شرح زیر است:

«بسم الله الرّحمن الرّحیم

شهادت عالم مجاهد جناب حجت‌الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار شجاع ایشان قاضی جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه را به بازماندگان گرامی آنان تبریک و فقدان این عزیزان را تسلیت عرض می‌کنم.

شهید رازینی در گذشته نیز مورد سوءقصد دشمنان قرار گرفته و سال‌ها رنج و سختی را تحمل کرده بودند. دو برادر گرامی ایشان نیز پیش از این به شهادت رسیده‌اند. رحمت و رضوان خداوند بر همه‌ی آنان و بر خانواده‌های صبور و باگذشتشان باد.

سیّدعلی خامنه‌ای

۲۹ دی ۱۴۰۳»

توسط jahankhabari.ir