سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ از تصویب پرداخت ۹۹۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات بازنشستگان در بودجه سال آینده خبر داد. وی اعلام کرد که پس از رفع مغایرت این مصوبه با سیاست‌های کلی نظام، این تصمیم تأیید شد. بررسی سایر ایرادات نیز در جلسات آینده ادامه خواهد یافت.

رحیم زارع، سخنگوی این کمیسیون، به جلسه روز گذشته مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از ایرادات مطرح‌شده توسط هیئت عالی مجمع، مربوط به مغایرت احکام بودجه با سیاست‌های کلی نظام بود که پس از رفع، ۱۴ مورد از آن‌ها حل و فصل شد.

وی افزود: بررسی سایر ایرادات که برخی اعضای هیئت عالی مجمع آن‌ها را همچنان مغایر با سیاست‌های کلی نظام می‌دانستند، در دستور کار قرار گرفت. یکی از مصوبات مهم این جلسه، مربوط به متناسب‌سازی حقوق و مطالبات بازنشستگان بود که دولت را موظف به پرداخت ۹۹۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات بازنشستگان و بازنشستگان فرهنگی در سال ۱۴۰۴ می‌کند. همچنین به دولت اجازه داده شد تا برای پرداخت این مطالبات، نسبت به جابجایی ردیف‌های بودجه‌ای اقدام کند.

زارع تأکید کرد: کمیسیون مربوطه هیئت عالی نظارت مجمع، در ابتدا این مصوبه را مغایر با سیاست‌های کلی نظام تشخیص داده بود، اما پس از دفاعیات نمایندگان حاضر در جلسه، هیئت عالی نظارت مجمع رأی به عدم مغایرت این مصوبه داد و در نهایت این موضوع به تصویب رسید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هنوز برخی ایرادات باقی مانده که در جلسات آینده مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

توسط jahankhabari.ir