سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشور، در گفت‌وگویی اعلام کرد که به صحبت‌های دونالد ترامپ گوش خواهند داد و سپس تصمیمات لازم را اتخاذ خواهند کرد. او با تاکید بر این که ایران همواره تصمیمات منطقی و عقلانی گرفته است، گفت: «ما حتماً حرف‌های ترامپ را خواهیم شنید و بعداً تصمیم می‌گیریم.»

در پاسخ به این سوال که آیا ایران آماده است به صحبت‌های ترامپ گوش دهد، عراقچی پاسخ مثبت داد و گفت: «بله، حتماً.» همچنین در مورد این که اگر ترامپ با احترام و به شکل درستی صحبت کند، آیا ایران حاضر به مذاکره با او خواهد بود، وزیر خارجه اظهار داشت: «در آن صورت ما تصمیم خواهیم گرفت. هر آنچه که ترامپ بگوید را بدون بررسی رد نمی‌کنیم. ما ثابت کرده‌ایم که همیشه تصمیمات منطقی و عقلانی می‌گیریم.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که روابط ایران و آمریکا در سال‌های اخیر با تنش‌های زیادی همراه بوده است. عراقچی با اشاره به رویکرد منطقی ایران در قبال مسائل بین‌المللی، تاکید کرد که هرگونه تصمیم‌گیری در این زمینه پس از بررسی دقیق و همه‌جانبه انجام خواهد شد.

توسط jahankhabari.ir