غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، در جلسه شورای مرکزی خانه احزاب این استان، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، به موضوع کاهش سرمایه‌های اجتماعی در انتخابات اخیر اشاره کرد. وی اظهار داشت که کشور در انتخابات ریاست جمهوری با شرایط دشواری مواجه بود و عدم مشارکت گسترده مردم، این وضعیت را شکننده‌تر کرد. با وجود تلاش‌های مختلف، حدود ۵۰ درصد از مردم در انتخابات امسال شرکت نکردند. مظفری بر لزوم ارتقای سرمایه اجتماعی در سطح کشور و استان تأکید کرد و گفت که همه باید در این زمینه تلاش کنند.

وی همچنین بیان کرد که تمامی مسائل جامعه به هم مرتبط هستند و در شرایط فعلی باید از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کرد. او افزود که قهر با ایران باعث شده است که نتوانیم از پتانسیل‌های کشور برای بهبود جامعه بهره‌برداری کنیم. مظفری به عقب‌ماندگی‌های زیرساختی در استان و کشور اشاره کرد و گفت که باید این مشکلات برطرف شوند تا رضایت مردم جلب شود.

استاندار خراسان رضوی به چالش‌های احزاب نیز پرداخت و گفت که اصلاح قوانین مربوط به احزاب و تقویت جایگاه آن‌ها در ساختار حکومتی از جمله موضوعات مهم است. وی به ضعف اقتصادی و فرهنگی احزاب اشاره کرد و گفت که عدم عضویت افراد در احزاب و عدم بیان این موضوع در جامعه، یک چالش فرهنگی جدی است.

مظفری بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای بهبود عملکرد دولت تأکید کرد و گفت که پس از انتصاب به سمت استاندار، از تمام شهرستان‌های استان بازدید کرده و با نخبگان هر شهرستان جلساتی برگزار شده است. وی بر تشکیل شورای مشورتی در کنار سیستم اجرایی شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت که قصد دارد سالانه حداقل یک جلسه با این شوراها برگزار کند.

وی همچنین به سرمایه‌های اجتماعی خوب و متعدد در استان اشاره کرد و گفت که خراسان رضوی دارای ظرفیت‌های اجتماعی زیادی است که باید از آن‌ها در شوراهای مشورتی و اتاق‌های فکر استفاده شود. مظفری به موضوع تأمین آب استان نیز پرداخت و گفت که حضور نخبگان و متخصصان احزاب در کارگروه‌های مشورتی ضروری است.

در ادامه این جلسه، محمدعلی نبی‌پور، معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی، به اهمیت خانه احزاب و نقش آن در ایجاد وفاق ملی و نزدیکی جریان‌های سیاسی اشاره کرد. وی گفت که خراسان رضوی از سال ۹۶ به عنوان اولین استان، خانه احزاب را تشکیل داد و این جلسات با هدف ایجاد تفاهم بین نیروهای سیاسی برگزار شده است. نبی‌پور تأکید کرد که اگر تفاهم بین جریان‌های سیاسی شکل بگیرد، اتفاقات بهتری در سطح ملی و استان رخ خواهد داد.

حمیدرضا ترقی، رئیس خانه احزاب خراسان رضوی، نیز در این جلسه به چالش‌ها و برنامه‌های خانه احزاب اشاره کرد. وی گفت که خانه احزاب خراسان رضوی پس از تهران، دومین خانه احزاب کشور است و در این مدت احزاب جدیدی مجوز گرفته‌اند، اما هنوز نتوانسته‌اند بر اساس ساختار جدید از وزارت کشور مجوز دریافت کنند. ترقی به چالش‌های مربوط به مکان خانه احزاب اشاره کرد و گفت که محل فعلی نامناسب است و نیاز به مکان بهتری داریم.

در این جلسه، اعضای احزاب مرکزی استان موضوعاتی مانند نقش مدیریتی احزاب در جامعه مدنی، حضور احزاب در تصمیم‌گیری‌های سیاسی، و استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه صنایع و اشتغالزایی مطرح شد.

توسط jahankhabari.ir