رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در ششمین همایش کتاب سال حکومت اسلامی که امروز در سالن اجتماعات مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد، به اهداف تشکیل مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی اشاره کرد. آیت‌الله محمود رجبی، رئیس این مرکز، اظهار داشت که یکی از اهداف اصلی این مرکز، پرداختن به موضوع حکومت اسلامی و ولایت فقیه است. در این راستا، ۲۰ جلد کتاب تألیف و تنظیم شده است.

وی همچنین افزود که مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی فعالیت‌های آموزشی گسترده‌ای در سطوح عمومی و تخصصی در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها انجام داده است. تاکنون نزدیک به ۵۰ دوره آموزشی برگزار شده که بسیاری از اساتید حوزه‌های علمیه نیز در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

رجبی یکی دیگر از رسالت‌های این مرکز را ترویج اندیشه مترقی ولایت فقیه در جامعه اسلامی و عرصه بین‌المللی عنوان کرد. برای تحقق این هدف، دوره‌های مختلفی در مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی برگزار شده است. وی همچنین اشاره کرد که برای معرفی نظریه ولایت فقیه، ۵۰ کلیپ آموزشی تولید شده که در فضای مجازی منتشر شده‌اند. علاوه بر این، از قالب‌های مختلف رسانه‌ای نیز برای تبیین این نظریه استفاده شده است.

رئیس مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی به طرح‌های پژوهشی متعددی که در این مرکز انجام شده یا در حال انجام است، اشاره کرد. از جمله این طرح‌ها می‌توان به بررسی نظام‌وارگی احکام اسلامی، نظام مسائل نظام اسلامی، تعریف شاخص‌های کلان پیشرفت نظام دین و فرهنگ اسلامی و بررسی هویت فقهی قوه مقننه حکومت اسلامی اشاره کرد.

آیت‌الله رجبی در پایان به برگزاری ۵۰ نشست علمی در مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی اشاره کرد و افزود که تلاش می‌شود نشست‌های نظریه‌پردازی بیشتری در آینده برگزار شود.

توسط jahankhabari.ir