به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، دولت سوئد شامگاه دوشنبه مدعی شد که ایران در حال استفاده از یک مسجد شیعیان در استکهلم برای جاسوسی علیه سوئد و «مهاجرین» ایرانی در این کشور است.

بروجردی: دولت سوئد در دام گروهک تروریستی منافقین قرار گرفته است

طبق گزارش خبرگزاری «رویتز»، «یاکوب فورسمد» وزیر امور اجتماعی سوئد در شبکه اجتماعی «ایکس» ادعا کرد که طبق ارزیابی سرویس امنیت سوئد، مرکز اسلامی امام علی (ع) در استکهلم توسط ایران به‌عنوان بستری برای جاسوسی و انجام فعالیت‌های تهدیدکننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مرکز اسلامی امام علی (ع) در بیانیه‌ای ضمن رد این اتهامات بی‌اساس، تأکید کرد که این یک سازمان مستقل و بدون هیچ گونه پیوندی با احزاب یا دولت‌های سیاسی است.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد بازداشت «محسن حکیم الهی» مدیر مرکز اسلامی استکهلم و برخی ادعا‌های مطرح شده از سوی مقامات سوئد در ارتباط با ایران گفت: ادعا‌های مطرح شده ادعا‌های بی‌اساسی است. مجموعه اقدامات و تحرکاتی که ظرف هفته‌های اخیر از جانب سوئد شاهد آن هستیم به هیچ وجه سازنده نیست و به نظر می‌رسد که برخی از تصمیم گیری‌ها ناشی از اعمال نفوذ طرف‌های ثالث است که خیر و صلاح ایران و سوئد را نمی‌خواهند.

علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به اتهام پراکنی سوئد علیه ایران بیان داشت: این اقدام و موضع‌گیری غیرمنطقی دولت سوئد بسیار تعجب‌آور است، چون حیطه فعالیت مراکز اسلامی روشن است و آن‌ها فعالیت‌های دینی انجام می‌دهند لذا به نظر می‌رسد این کار تنها یک بهانه گیری غیرمنطقی است.

وی افزود: عملکرد دولت سوئد نسبت به گروهک تروریستی منافقین نشان داده که آنها چه میزان در سوئد حضور و نفوذ دارند لذا این اقدام دولت سوئد در همین چارچوب قابل تحلیل و ارزیابی است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: قطعا این اقدام دولت سوئد امر غیرواقعی است؛ جای تاسف دارد دولت سوئد در دامی قرار گرفته که گروهک تروریستی منافقین برایش پهن کرده است. ما متاسف و در عین حال امیدواریم که هرچه سریعتر دولت سوئد این اشتباه را تصحیح کند.

بروجردی گفت: اتهام دولت سوئد کاملا غیر قابل قبول و غیر منطقی است، چون مراکز اسلامی کار پنهانی نداشته و همه فعالیت‌ها کاملا آشکاری است امور دینی دنبال می‌شود لذا این اتهام کاملا واهی است. پر واضح است که با توجه به سوابق موجود دولت سوئد تحت نفوذ عوامل سازمان تروریستی منافقین است.

انتهای پیام/ 261

source

توسط jahankhabari.ir