«آسوشیتدپرس» نوشت: اسرائیل تدارکات برای خروج تعداد زیادی از فلسطینیان از نوار غزه را آغاز کرد. در همین حال «یدیعوت احرونوت» نیز اعلام کرد که اسرائیل از نظر امنیتی امکان خروج ساکنان غزه از طریق بندر اشدود و فرودگاه رامون را بررسی می‌کند.

گزارش آسوشیتدپرس از شروع تدارکات برای خروج فلسطینیان از غزه

رویداد۲۴| یک خبرگزاری از آغاز تدارکات برای خروج تعداد زیادی از فلسطینیان از نوار غزه خبر داد.

یک شبکه تلویزیونی اسرائیلی، مناطقی را که دونالد ترامپ، برای انتقال ساکنان نوار غزه به آنجا را در نظر دارد، فاش کرد.

«آسوشیتدپرس» نوشت: اسرائیل تدارکات برای خروج تعداد زیادی از فلسطینیان از نوار غزه را آغاز کرد.

در همین حال «یدیعوت احرونوت» نیز اعلام کرد که اسرائیل از نظر امنیتی امکان خروج ساکنان غزه از طریق بندر اشدود و فرودگاه رامون را بررسی می‌کند.

گفتنی است که دونالد ترامپ پیشتر گفته بود حضور فلسطینی‌ها در غزه بار‌ها ثابت کرده است که درگیری‌ها ادامه خواهد یافت. او گفت که می‌خواهد اهالی آنجا به کشور‌های دیگری بروند و در مناطق و خانه‌های زیبا و خوب زندگی کنند.

source

توسط jahankhabari.ir