آیت‌الله حسینی بوشهری در دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت که دشمنان با استفاده از تبلیغات منفی و جنجال‌های رسانه‌ای سعی می‌کنند چهره جمهوری اسلامی ایران و صنعت هسته‌ای کشور را به عنوان یک تهدید معرفی کنند. وی تأکید کرد که این صنعت در حوزه‌هایی مانند تولید برق و کشاورزی کاربرد دارد و هیچ ابهامی در این زمینه وجود ندارد، اما دشمنان تلاش می‌کنند آن را به گونه‌ای دیگر نشان دهند.

آیت‌الله حسینی بوشهری در ابتدای سخنان خود، مناسبت‌های ایام شعبانیه و دهه فجر را تبریک گفت و یادآور شد که انقلاب اسلامی از ابتدا با هدف پیشرفت ایران و اجرای احکام اسلام شکل گرفت. وی افزود که برخی از افراد که پیش از انقلاب منافع خود را در خطر می‌دیدند، پس از پیروزی انقلاب نیز به دنبال اهداف شوم خود بودند، اما با اراده امام خمینی و مقاومت مردم، نتوانستند به اهداف خود دست یابند. به گفته وی، دشمنان از همان ابتدا تحریم‌ها را آغاز کردند و تلاش کردند نقاط قوت انقلاب را به عنوان ضعف معرفی کنند.

وی با اشاره به پیشرفت‌های صنعت هسته‌ای ایران، بیان کرد که این صنعت علیرغم تمام دشمنی‌ها، رشد چشمگیری داشته است. آیت‌الله حسینی بوشهری به استانداردهای دوگانه دشمنان اشاره کرد و گفت که آن‌ها هر آنچه را برای خود مفید می‌دانند، تقویت می‌کنند، اما در مقابل، پیشرفت دیگر کشورها را با تبلیغات منفی و جنجال‌های رسانه‌ای زیر سؤال می‌برند.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری همچنین خاطرنشان کرد که ملت ایران توانسته است تهدیدها را به فرصت تبدیل کند، همان‌طور که قرآن کریم می‌فرماید: «إن مع العسر یسرا» (با هر سختی، آسانی است). وی افزود که دشمنان طی ۴۶ سال گذشته دست از تهدیدهای خود برنداشته‌اند، اما روزی به این حقیقت خواهند رسید که سخن ایران اسلامی درست بوده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه، ابراز امیدواری کرد که آینده جهان به نفع مظلومان و در برابر ظالمان باشد. وی تأکید کرد که وعده الهی بر اساس آموزه‌های دینی، حق است و مظلومان بر ظالمان پیروز خواهند شد. وی همچنین اظهار داشت که فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی زمینه‌ساز آمادگی برای روز ظهور حضرت مهدی (عج) است.

رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در این دیدار، انرژی هسته‌ای را یکی از فناوری‌های نوین دانست که نظام سلطه تمایلی به گسترش آن در دیگر کشورها ندارد. وی به تصویب قانون سند جامع راهبردی سازمان انرژی اتمی در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت که بر اساس این سند، ایران باید تا سال ۱۴۲۰، ۳۰ هزار مگاوات برق از طریق انرژی هسته‌ای تولید کند.

توسط jahankhabari.ir