سکینه سادات پاد مطرح کرد

سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی دولت سیزدهم درباره عفو و بسته شدن پرونده دو خبرنگار زن نوشت: قانون مطبوعات نیاز به تغییرات در جهت حمایت حرفه‌ای از این قشر مهم را دارد.

لزوم تغییر قانون مطبوعات برای حمایت حرفه‌ای از خبرنگاران

دیدارنیوز: دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی دولت سیزدهم به بسته شدن پرونده دو خبرنگار زن واکنش نشان داد.

به گزارش دیدارنیوز، سکینه سادات پاد، درباره عفو نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار بازداشت شده پس از مرگ مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد تهران و ناآرامی‌های گسترده در ایران در حالی که آنها تنها در حال تهیه عکس و گزارش بودند، نوشت: از نخستین لحظات پیگیری پرونده دو خبرنگار، خانم‌ها الهه محمدی و نیلوفر حامدی منتظر خبر خوش آزادی‌شان بودم. اصحاب رسانه پژواک امین جامعه و حاکمیت هستند. قانون مطبوعات نیاز به تغییرات در جهت حمایت حرفه‌ای از این قشر مهم را دارد. قبلا پیشنهاد اصلاحات و ارتقاء داده بودم.

لزوم تغییر قانون مطبوعات برای حمایت حرفه‌ای از خبرنگاران

source

توسط jahankhabari.ir