پیشگامی ارتش در حوزه تحقیقات و فناوری

جانشین معاونت علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: در زمینه ساخت انواع هواپیما‌های با سرنشین و بدون سرنشین و سلاح‌های ویژه پیشرفت خوبی داشته‌ایم.

خبرگزاری میزان

به گزارش دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «سید اسماعیل شهرآئینی» جانشین معاونت علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح در نشست علمی تخصصی «ارتش، نهاد‌های اجتماعی نوین، ژئوپلیتیک و مشارکت مردمی» که صبح امروز در مرکز مطالعات راهبردی ارتش برگزار شد، اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی در حوزه تحقیقات و فناوری پیشگام بوده است.

امیر سرتیپ شهرآئینی ادامه داد: علم در ارتقاء سطح جامعه نقش بسیار مهم دارد و به فرموده امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام، علم در حقیقت، «سلطان» است.

جانشین معاونت علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: «عدالت»، «معنویت» و «عقلانیت» سه شاخصه مهم علم است و نقشه جامع علمی کشور که در نیرو‌های مسلح هم مورد توجه قرار گرفته، بر اساس بسیج ظرفیت‌هاست.

امیر شهرآئینی با اشاره به اهمیت مفهوم بسیج در جامعه، اضافه کرد: بسیج، در حقیقت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای خدمت به کشور است.

وی با بیان اینکه در طول چهار دهه گذشته، بازسازی، بهسازی و بازآماد سامانه‌های نظامی ارتش با بسیج ظرفیت‌ها انجام شد، گفت: اصلی‌ترین نقش بسیج حرکت پرشتاب در نهضت تولید علم و جنبش نرم‌افزاری است و ارتش در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی از نظر علمی و نظامی شکوفا شد.

جانشین معاونت عتف ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتش در توانایی داخلی، تاکتیک، تجهیزات و توسعه فرهنگی و اجتماعی خود تغییرات محسوسی داشته و این مهم با تلاش همه فرماندهان، مسئولان و کارکنان ارتش رقم است.

امیر شهرآئینی در پایان با تأکید بر لزوم «بسیج فناوری» برای پیشرفت کشور، خاطرنشان کرد: امروز در زمینه ساخت انواع هواپیما‌های با سرنشین و بدون سرنشین، سلاح‌های ویژه، فناوری پهپادی و طب رزم پیشرفت خوبی داشته‌ایم.

انتهای پیام/

source

توسط jahankhabari.ir