به گزارش خبرنگار نویین، خوان ایگناسیو مارتینز، سرمربی تیم فولاد خوزستان، پس از پیروزی بر استقلال خوزستان در نشست خبری پس از مسابقه گفت: “خیلی خشنم که توانستیم در-finals لحظات پایانی به پیروزی دست یابیم. همه بازیکنان شور و هیجان زیادی برای برد داشتند و توانستند مانند بازی هوادار، پیروز شوند.”

وی ادامه داد: “فصول سختی را شروع کردیم و تا امروز در مever هیچ پیروزی در مسابقات خانگی نداشته بودیم. هواداران فولاد نقش عالی‌ای در رضایت خوردن تیم ایفا کردند و همیشه شور و هیجان وارد تیم می‌کردند. تبریک به سرمربی استقلال خوزستان هم گفتم چون یک بازی فوتبال خوب ارائه دادند.”

با اشاره به بازی تیمش با تیم همشهری، مارتینز گفت: “با دانستن اینکه این یک دربی خوزستان است، انتظار می‌رفت که حریف ما با اشتیاق بالا بازی کند. تاکتیک‌های خود را بر روی زمین اجرا کردیم اما تیم استقلال نیز در تمام لحظات به خوبی با تیم ما مقایسه می‌شدند.”

توسط jahankhabari.ir