سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجه

به گزارش ایکنا، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، امروز یکشنبه ۵ اسفند، به منظور شرکت در مراسم تشییع جنازه شهیدان مقاومت، سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، به لبنان سفر کرده است. در سخنرانی خود در فرودگاه بیروت، عراقچی گفت: «امروز به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران و در خدمت مردم ایران، در بیروت برای شرکت در تشییع جنازه دو قهرمان مقاومت اسلامی حضور پیدا کرده‌ام.»

وزیر امور خارجه اضافه کرد: «این شهیدان از مج MERCHANTABILITY دو رزم大咖، دو فرزند پاک و شجاعتمند لبنان هستند که برای تحریک سرزمین‌های اشغالی و مقاومت در برابر اشغالگرها، قربانی‌های عددزیادی اورده‌اند.»

عراقچی اعلام کرد که رئیس‌شورای اسلامی ایران نیز در ادامه به لبنان خواهد آمد و ادامه داد: «بسیاری از مقامات و مردم ایران علاقه‌مند بودند تا در کنار مردم لبنان در این مراسم شرکت کنند.»

وی بیان کرد: «مراسم تشییع امروز نشان خواهد داد که حزب‌الله و حرکت مقاومت زنده و به آرمان‌ها وفادار است. این مسیر ادامه خواهد داشت و پیروزی‌های عظیم را نیز بدست خواهد آورد.»

در نهایت، سیدعباس عراقچی گفت: «امروز ما و همکاران ما قطره‌ها در این دریای عظیم مردم لبنان برای تشییع قهرمانان آزادی و مقاومت خواهیم بود.»

توسط jahankhabari.ir