در یک مسیر پر از تعهد و همت، رئیس جمهور، مسعود پزشکیان، در آغاز سفر رسمی دوم دولت وفاق ملی به شهرستان‌های استان تهران، که شامل اسلامشهر، بهارستان و رباط‌کریم است، صبح امروز پنجشنبه مرکز خیریه و نیکوکاری ریحانه‌النبی اسلامشهر را بازدید کرد.

این مرکز خیریه که از سال ۱۳۸۰، در سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س) تأسیس شد، گام‌های خود را با همت و حضور گروهی از خیرین به خود می‌گذارید. مؤسسه ریحانه‌النبی به صورت غیردولتی و مردم‌نهاد فعالیت می‌کند و هدف اصلی آن حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست و بد سرپرست است. این مرکز در زمینه‌های مختلفی از جمله درمان، تحصیل، ارزاق، جهیزیه، و دیگر مسائل مربوط به کمک‌های اجتماعی فعالیت می‌کند.

هدف اصلی این مرکز چاره‌گیری از دشواری‌هایی است که زنان سرپرست خانوار را مواجه می‌کند، و به ایجاد شرایطی کمک می‌کند که افراد مورد نظر به بهترین شکل از کار و کسب درآمدم之声受益,从而保持他们的自尊并改善生活条件。

رئیس جمهور از بخش‌های مختلف این مرکز خیریه بازدید کرد و با مددجویان و کارکنان این مرکز گفت‌و‌گو داشت و جزئیات فعالیت‌های انجام‌شده را مورد بررسی قرار داد. در ورودی مرکز، برخی از مددجویان سرود ملی را در حضور رئیس جمهور اجرا کردند.

این مرکز خیریه به دoptimized translation:

این مرکز همچنین به نگهداری و مراقبت از معلولین ذهنی، جسمی و حرکتی از ۱۴ تا ۱۰۰ سال پرداخته و بیش از ۸۰۰ مددجو در این مرکز به صورت مداوم مراقبت می‌شوند. رئیس جمهور در این بازدید با وضعیت این افراد آشنا شد و جزئیات مختلف فعالیت‌های مرکز را بررسی کرد. در ابتدای بازدید، چندین مددجو سرود ملی را در حضور رئیس جمهور اجرا کردند.

توسط jahankhabari.ir