وزیر کشور اعلام کرد که برگزاری جلسات مشترک مجمع استانداران ادوار و استانداران دولت چهاردهم هدف استفاده از تجارب و ظرفیت‌های مثبت گذشته است. در این جلسات به موضوعات مختلف مانند حکمرانی انرژی و واگذاری اختیارات به استان‌ها پرداخته شده و تلاش برای استفاده از تجربیات استانداران ادوار وجود دارد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، مومنی در دومین جلسه مجمع استانداران ادوار اشاره کرد که رئیس جمهور در بیش از نیمی از نشست‌های ماهانه استانداران حاضر بوده و این حضور حاکی از اهمیت توجه کابینه دوم به این مجمع است. وی به فعالیت‌های مجمع از زمان تشکیل تاکنون و تأکید بر انتقال نکات مطرح شده به هیئت دولت پرداخت.

مومنی اضافه کرد که در سطح ۱۹ استان، جلسات مشترک بین استانداران ادوار و استانداران دولت چهاردهم برگزار شده و در این جلسات حدود ده نفر از استانداران سابق نشست‌های مشترک برگزار کرده‌اند. این انتقال تجربیات مثبت گذشته به عنوان یک اتفاق مطلوب شناخته می‌شود.

وزیر کشور همچنین تأکید کرد که این مجمع می‌تواند در تعیین موضوعاتی که با واگذاری آن به استان‌ها تغییرات مثبتی ایجاد می‌شود، نقش موثری داشته باشد. علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور، نیز اشاره کرد که این مجمع در چند ماه گذشته با وزارت کشور تعامل خوبی داشته و جلسات دوره‌ای منظم با موضوعات کاربردی برگزار می‌شود.

در جلسه، محمدحسین مقیمی، رئیس مجمع استانداران، گزارشی از عملکرد مجمع ارائه کرد و استانداران سابق نیز نظرات خود در مورد موضوعات مختلف ارائه دادند. در این جلسه، دوستی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای و بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز حضور داشتند.

توسط jahankhabari.ir