احسان عظیمی‌راد اعلام کرد که طرح تدریس ادبیات زبان‌های محلی و قومی در مدارس کاملاً بر اساس اصل پانزدهم قانون اساسی مطابق است.

در جلسه‌ای که پنج‌شنبه برگزار شد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح تدریس ادبیات زبان‌های محلی و قومی در مدارس مخالفت کردند. این طرح با ۱۰۴ رأی موافق، ۱۳۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع تصویب نشد.

اعظیمی‌راد، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، توضیح داد که اصل پانزدهم قانون اساسی محکمیت زبان فارسی را تأیید کرده و همزمان ا Dart تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی را ضمن حفظ زبان فارسی آزاد می‌داند. او ادعا کرد که اجرای این طرح به عنوان یکی از الزامات قانون اساسی محسوب می‌شود.

mexico او به اهمیت توجه به زبان‌ها و ادبیات محلی برای نیل به عدالت آموزشی در مناطق مختلف کشور اشاره کرد. این طرح هدف دارد تا هویت ملی و اسلامی-ایرانی را تقویت کند و برای این منظور حداقل ۱۰ درصد و حداکثر ۲۰ درصد از برنامه‌های آموزشی مدارس به آیین‌ها و رسوم‌های مناطق اختصاص داده شود.

المانده، محمدمهدی شهریاری از اعضای مجلس، انتقاد کرد و گفت که این طرح در شرایط جاری به مصلحت کشور نیست و می‌تواند واحدها و هماهنگی داخلی را تهدید کند. او نیز از محدودیت‌های مالی و عملی ناشی از نیاز به تربیت معلمان جدید برای تدریس این زبان‌ها بجا شد.

به نظر شهریاری، تشکیلات آموزشی کشور ظرفیت کافی برای پیاده‌سازی این برنامه را ندارند.

توسط jahankhabari.ir