به گزارش عصرپرس، پانزدهمین جلسه شورای اقتصادی کشور در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۳، در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد. در این جلسه، حضور اعضای شورای اقتصادی و ارائه گزارش‌های وزارت اقتصاد و دارایی و تیم اقتصادی دولت مورد تقدیر قرار گرفت.

محمدرضا عارف در این جلسه، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: “رویکرد دولت چهاردهم بر پایه وفاداری و همدلی است. با وجود برخورد اندکی ناکافی، این وفاداری برای ادامه کار و تامین مطالبات مردم ضروری است.”

وی ادامه داد: “نظارت، سؤال و استحضار از وظایف مهم مجلس است، اما باید به دام حواشی و مسائل غیرملموس نیفتیم، به خصوص در فضای مجازی. در این فضا، فرد نظرات خود را بدون بررسی مفصل مطرح می‌کند که این می‌تواند منجر به تحریک شود.”

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: “فرضا، افرادی که در فضای مجازی بد(Constants) رفتار می‌کنند، حقیقت این فضا را نمی‌شناسند. فضای مجازی ارتباط بهینه‌ای است و می‌تواند به منبع معتبر خبر و تحلیل تبدیل شود.”

عارف بیان کرد: “خوشبختیم که دولت در دام حواشی نیفتاده‌است. وزیر اقتصاد، دکتر همتی، با صراحت و اخلاق‌مداری رسماً بر مسائل مهم تمرکز کرده است. همه مسئولانی که با او همکاری داشتند، این الگو را رعایت کرده‌اند.”

وی همچنین به برخی پیام‌های رسانه‌ای اشاره کرد: “رسانه‌ها باید در مورد تحلیل‌های غیرمنطقی از ارکان دولت احتیاط کنند. مثلاً، نباید تلاش کنند تا ناهمخوانی بین وزرات را تحریک کنند.”

عارف تأکید کرد: “اختلاف نظر در بحث‌های کارشناسی طبیعی است و ارزشمند می‌شود. هنگامی که تصمیم گرفته شد، همه باید از آن پیروی کنند. در تمام دوران مسئولیتم، هرگاه با برخی تصمیمات مخالف بودم، آن را نشان ندادم زیرا معتقد بودم که جمعیت کارشناسان تصمیم مناسبی گرفته‌اند.”

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: “از نمایندگان مجلس انتظار داریم که به هماهنگی کشور کمک کنند. هر پیشنهاد و یا حل مشکلات، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.”

عارف اضافه کرد: “اولویت اول دشمنان، ایجاد اختلاف و تفرقه‌انگیزی است. باید از فضای مجازی با دقت حمایت کرد تا اختلاف‌های نظر به‌طور صحیح و به صورت همدلی مطرح شوند.”

در پایان، عارف از وزارت اقتصاد و دارایی برای تلاش‌های آن در طرح‌های اقتصادی و درخواست‌های مربوط به آن تشکر کرد. در جلسه، درخواست‌های وزارت نفت و وزارت نیرو در مورد گازرسانی، توسعه میدان نفتی، و سهام ارزشی کالاها و خدمات مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد.

توسط jahankhabari.ir