در پنجمین مجمع ملی دیوان محاسبات کشور و معاونین اداری و مالی وزارتخانهها، نهادها، موسسات و شرکتهای دولتی، محمدی، دادستان دیوان محاسبات کشور، اعلام کرد که در اجرای سیاست پیشگیری دیوان محاسبات، تخلفات دستگاهها احصاء و به آنها ارسال شدهاست. او بیان کرد: “-Jul حراست از بیت المال از مسئولیتهای ارکان دیوان محاسبات کشور میباشد. در این عملیات مهم، پیشگیری از تخلفات باید پیش از درمان انجام شود تا به مرحله رسیدگی نرسند.”
در ادامه، محمدی تاکید کرد که برای پیشگیری از تخلفات، تقویت کنترلهای داخلی دستگاهها ضروری است و معاونین اداری مالی نقش اساسی در این زمینه ایفا میکنند. او گفت: “باید آموزشهای لازم به این افراد ارائه شود تا شجاعت مدیران گرفته نشود و آنها قاطعانه تصمیمگیری درست کنند بدون اینکه تخلف ایجاد کنند.”
محمدی اعلام کرد که قبل از برگزاری این دوره از مجمع، تخلفات و انحرافات مختلف به صورت جامعی آمارگیری شده و به دستگاهها اطلاعرسانی شدهاست. او اضافه کرد: “بیشتر تخلفات در زمینههای مانند عدم تعهد به مبادله موافقتنامهها، عدم ارائه گزارشها، عدم تخصیص به موقع اعتبارات، عدم راهاندازی سامانههای الکترونیکی، نارstral مقرر بودجه، پرداختهای نامناسب، عدم رعایت قانون جهش مسکن، عدم احصای و شناسایی اموال مازاد و عدم مولدسازی اموال وجود دارد.”
با اشاره به ۱۶۴۷ مورد تخلف بودجهای که آمارگیری شدهاست، محمدی گفت: “این تخلفات شامل ۴۲۲ مورد عدم واریز وجوه به خزانه، ۳۶۳ مورد عدم رعایت قانون خدمات کشوری، ۱۲۰ مورد عدم رعایت قانون محاسبات عمومی و ۴۹۲ مورد عدم رعایت قانون دیوان محاسبات میباشد.”
محمدی در پایان ابراز امیدواری کرد: “با تدبیر رئیس کل دیوان و توجه ویژه همکاران، شاهد کاهش این تخلفات خواهیم بود.”