در گزارشی از گروه سیاسی دفاع‌پرس، آیت‌الله کاظم صدیقی، خطیب نماز جمعه تهران، در نماز جمعه این هفته که در مصلی امام خمینی برگزار شد، پس از تأکید بر اهمیت تقوا، بیان کرد: تقوا ریشه همه اخلاق و اعمال نیکویی است. تقوا نور راه، مقصد و آسان‌ساز زندگی و پی‌شوند و درمان است.

وی ادامه داد: ماه مبارک رمضان که شهر رمضان نامیده می‌شود، یکی از فرصت‌های بی‌نظیر برای امت‌های مسلمان است. این ماه، ماه نزول قرآن است و قرآن نور خدا و تجلی اعظم و شفا دوا و راه‌را برای ارتباط بشر با خالق فراهم می‌کند. قرآن حکمت، زندگی، جهاد و عزت است و به تغییر و ارتقای انسان می‌degد.

آیت‌الله صدیقی همچنین به مراسم شکوه‌آفرین تشییع سید حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: تشییع سید مقاومت، سیدالشهدا و رهبر فرزانه انقلاب، همچون حیات او تبلیغ و تکریم دین بود و با مرگش سرمایه اضافه‌ای برای دین ایجاد شده است. او خار چشم دشمنان بود و هم جهادی و جهاد زبانی داشت و هم رفتار او نور بود. او یک نیروی عظیم بود که برای آیندگان نیز تأثیرگذار خواهد بود.

وی افزود: ایالات متحده و صهیونیست‌ها از سید حسن نصرالله می‌ترسیدند. او با سخنرانی‌های پرآواز، دشمنان را در مواجهه با مقاومت به شکست می‌رساند. با رفتن او، جبهه مقاومت انسجام بیشتری یافت و تشییع پیکر او پس از ۵ ماه از شهادتش، یک مظاهره حماسی و ایمان‌آفرین بود که حضور مردم از ۷۰ کشور را در برداشت.

وی تأکید کرد: حزب‌الله امروز قوی‌تر از گذشته است و حضور قوی این حزب در مقابله با استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی مشهود است. از سویی، شهادت سید حسن نصرالله آتش جدیدی را در قلب مجاهدان برافروخته است و این جریان موجب شده تا پرده را از رنگ‌های برberos صهیونیستی و طغیان او در افکار عمومی جهان بردارد.

داوری آیت‌الله صدیقی در مورد روز درختکاری نیز بیان کرد: درختکاری در ابعاد مختلف کمک به محیط زیست و سالم‌سازی محیط را ممکن می‌سازد. این کار نه تنها سبب کاهش گازهای گلخانه‌ای و تصفیه هوا می‌شود، بلکه در حفظ حیات وحش و مبارزه با ریزگرد و رانش زمین نیز مؤثر است. درختکاری فرهنگی و اقتصادی و اسلامی است و از نظر ایمانی در حفظ امنیت و برخورد انسانیاتی با فضا موجه است.

در پایان، آیت‌الله صدیقی مسئله انقلاب اسلامی را مطرح کرد: انقلاب ایران یک انقلاب دینی است که با رفتن سلطنت باطل و مطرح شدن جریان امامت، پیش‌زمینه ظهور امام زمان را فراهم کرده است. انقلاب ما بر پایه‌ی ارزش‌های دینی استوار شده است و اگر به جامعه‌ای با امنیت و سلامت دست یابیم، هدف نهایی دین و رسالت خواهد بود.

توسط jahankhabari.ir