رئیس جمهور در پیش زدگی امروز پنجشنبه، اولین مأموریت سفر دولت وفاق ملی به شهرستان‌های استان تهران را با بازدید از شرکت دانش‌بنیان فناپ در پارک علم و فناوری پردیس آغاز کرد.

شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) که در سال ۱۳۸۴ توسط گروه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور تاسیس شده، در زمینه طراحی و تهیه راهکار‌های بانکداری بومی ایرانی فعالیت می‌کند. این شرکت در ادامه فعالیت‌های خود را به حوزه‌هایی نظیر راهکارهای جامع مالی، بیمه‌گری، بورس و پردازش تراکنش‌های مالی گسترش داده است.

فناپ، که دومین ارائه‌دهنده بزرگ راهکارهای بانکداری و پرداخت در ۷ هزار شعبه بانکی و بزرگترین ارائه‌دهنده خدمات ابری کشور به شمار می‌آید، بزرگترین شبکه فیبرنوری اختصاصی را در اختیار دارد. هم‌اکنون با ۶ هزار و ۵۰۰ کارمند و ۲۱ شرکت زیرمجموعه، فناپ در تلاش برای ارائه زیرساخت‌های هوش مصنوعی و رایانش ابری به شرکت‌های متنوع و آماده ارائه خدمات در حوزه سلامت است.

توسط jahankhabari.ir