مسعود پزشکیان در پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳، در طی سفری به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند، در یک جلسه با فعالان کشاورزی و دامداری شهرستان‌های شرقی استان تهران، به مسائلی که این گروه با آنها مواجه است، اشاره کرد. او تاکید کرد که باید روش‌های کاشت، داشت و برداشت بهبود یابد تا تولید از ۴۰ تن به ۲۰۰ تن افزایش یابد. وی اضافه کرد: “در غیر این صورت، به نتیجه‌ای رسیده نخواهیم شد.”

پزشکیان همچنین بر اهمیت تعادل بین منابع و مصارف تأکید کرد و دلیلش را این باور مطرح کرد که زمین مادر زندگی است و اگر بیش از حد از منابع آب استفاده کنیم، زندگی نیز مورد آسیب قرار می‌گیرد. او از کشور، نیرو و جهاد کشاورزی خواست تا در یک جلسه راه‌حل‌هایی برای رفع مشکلات تامین آب را پیش‌بینی کنند.

رئیس‌جمهور در این میان از حضورهای جلسه خواست تا به عنوان صاحبان منابع آبی، به درستی از آنها استفاده کنند. او به آنها گفت: “ما آنچه می‌توانیم به شما کمک کنیم را ارائه خواهیم داد تا بتوانید با کاشت صحیح، درو کردن درست و تولید مناسب، به رخدادی مفید برسید.”

توسط jahankhabari.ir