**آفتاب‌نیوز:** در خطبه‌ی نماز جمعه 17 اسفند، آیت‌الله حسین مظفری تأکید کرد تقویت ایمان و تقوا از اولویت‌های مسائل مهم است. او اشاره کرد به این که 15 اسفند روز درختکاری تعلیق شده‌است؛ بنابراین، تمامی مردم و مسئولین باید نقش خود در حفاظت از محیط زیست را ایفا کنند و این نهضت ملی درخت‌کاری را به جمع قدرت ادامه دهند.

آیت‌الله مظفری به دیدار نخست‌وزیر اوکراین با رئیس‌جمهور آمریکا اشاره کرد و اضافه کرد: رفتار ترامپ و معاونانش با ولودیمیر زلنسکی بسیار تحقیرآمیز بوده است. این دیدار نشان‌دهنده‌ی هیچ‌گونه تاب‌واسطگی آمریکا حتی با کشورهای هم‌پیمان خود نیست. آمریکای زورگو حتی از حکام هم‌پیمان‌آوری‌اش به حساب خود نمی‌آید.

نماینده ولی‌فقیه در قزوین، با بیان نظر امام خمینی درباره‌ی آمریکا، تأکید کرد که تجربه‌های تعامل با آمریکا در منطقه نشان می‌دهند این کشور بسیج‌آوری و اختلال‌آفرینی را در هر زمان و مکانی انجام می‌دهد. بی‌اخطار از حمایت از صدام عراق به اشغال آن کشور یا ترک محمد اشرف غنی رئیس‌جمهور افغانستان نشون‌دهنده‌یIGNORANCE بی‌-Disposition این کشور است.

آیت‌الله مظفری به 10 رمضان، سالروز وفات حضرت خدیجه (س) اشاره کرد و توصیف کرد او را انسانی باکlav و مسئولیت‌پذیر، که همسر پیامبر اکرم (ص) در زمان مشکل‌ترین لحظات پشت او ایستاد و برای نصرت اسلام همت و خویشتها را خطرانه کرد.

ادامه‌ی دستاورد فارغ‌التحصیلی در این خطبه به استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد. برکناری همتی توسط نمایندگان مجلس، به خاطر بی‌احترامی‌های ناشی از افزایش 50 درصدی قیمت ارز و کاهش ارزش پول ملی، به عنوان یک تصمیم مستقل از ارتباطات سیاسی محسوب شد.

آیت‌الله مظفری گفت: امیدواریم که قوه قضائیه با تمامی تلاش‌های خود بر سر تثبیت اقتصادی کشور همکاری موثری داشته باشد. روسیه در مواجهه با تحریم‌های قابل توجه، توانست به تورم کمتر از 10 درصد برسد. این مskins نشان‌دهنده‌ی عملکرد کارآمد دولت است.

در مورد شرکت رضایت خودروی طراوت نوین با 28 هزار شاکی، آیت‌الله مظفری بیان کرد: رسیدگی به پرونده در قزوین به سرعت‌تر انجام شد. دادگستری قزوین در 9 ماه و در 13 جلسه رسیدگی کرد و حکم اعدام برای متهم اصلی متهم و حبس 5 تا 30 سال برای 25 متهم دیگر صادر شد.

این مسئول قوه قضائیه تشکر کرد از همکاری برخی نهادهای دولتی و انقلابی در این پرونده و اضافه کرد: مالباختگان می‌بایست آرامش شخصی خود را حفظ کنند و در صورت ارائه اطلاعات مربوط به اموال مخفی متهمان، آن‌ها را به قوه قضائیه اطلاع دهند.

در بخش نهایی خطبه، آیت‌الله مظفری هشدار داد که قوه قضائیه به روند پیگیری موضوع ترک عمل از سوی برخی از مدیران دستگاه‌های اجرایی پرداخت و این کسان باید برای اخلال‌آفرینی مقصر باشند.

توسط jahankhabari.ir