مدرسین حوزه علمیه قم پس از مشاهده کشف حجاب در برنامه‌های برگزار شده در سالن‌های همایش وزارت کشور و کتابخانه ملی، بیانیه‌ای منتشر کردند.

Deferred به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مدرسین به این موضوع پرداخت و اظهار داشتند که این اقدامات در خصوص کشف حجاب مخالف قوانین و شریعت است و به شدت ساختار شکننده و ضددینی می‌باشند. در نتیجه، این اقدامات نامناسب بایستی به طور قاطع پیگیری شوند و با مجرمان برخورد شود.

عبارت از برخورداری از واجبات شرعی و قانونی، مدرسین هشدار دادند که سهل انگاری و تساهل در رفع این موارد غیرقانونی قابل acceptance نیست. آنها حکمیت دادگاه‌ها را در پیگیری این اقدامات خشونت‌بار تایید کردند اما تاکید کردند که برخی از دستگاه‌ها در رفع این واقعیت‌ها℗ ناتوان عمل کرده‌اند.

در نتیجه، جامعه مدرسین بر اهمیت هشدار داده‌است که این اقدامات هنجارشکن هدفمندی بوده و باید مسئولین فرهنگی، انتظامی و امنیتی برای اجرای قوانین ح艴explainزدار باشند. بنابراین، مدرسین تأکید شدند راهبردان باید راه خود را در مبارزه با م貸款 타حوالفاهیم و هنجارشکنی‌ها عstabله و سازگار حفظ کنند و به تأیید و حفظ ارزش‌های اسلامی و ملی بپردازند.

توسط jahankhabari.ir