در نشست شورای عالی قوه قضاییه، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، اشاره به وقایع اخیر در سوریه داشت و تأکید کرد که محرمان حقوق بشر از محکومیت این جرایم فجیع نبسته‌اند. او بیان کرد که در چند روز گذشته، بیش از هزار شهید در این کشور، اکثراً زنان و کودکان، قتل‌عام شده‌اند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه، به بداری‌های رژیم آمریکا اشاره کرد و ابراز تعجب از اینکه برخی مدعی تحلیل سیاسی، به‌이고ط تشویق مذاکره با آمریکا کنند، او اظهار داشت که مشکلات کشور باید با تکیه بر توان داخلی حل شود.

او همچنین به تأکیدات معظم‌له بر ضرورت رسیدن به درک مشترک در مسائل ملی و کاهش فاصله بین تصمیم‌گیری‌ها و اجرا اشاره کرد. محسنی اژه‌ای اظهار نظر کرد که همگرایی نگاه‌ها در دستگاه‌های کشور ابزار کلیدی برای پیشرفت کارهاست.

در مورد مبارزه با فساد، رئیس قوه قضاییه گفت که این مسئله نیازمند یک رویکرد طبیه و حرفه‌ای است و باید به‌گونه‌ای نامénی‌شود که به فرار سرمایه از کشور منجر نگردد. همچنین، به بررسی منشأ فسادها تاکید کرد و از برخورد قاطع قانونی با مفسدین مخصص شد.

محسنی اژه‌ای با اشاره به مسئله ارزی در کشور، اعلام کرد که ارزهای ناشی از صادرات باید به چرخه اقتصاد بازگرداند. او بیان کرد که فساد در قطاع کارت‌های تجاری و اختلافات در تعهدات ارزی برخی شرکت‌ها به‌ویژه رایج است.

در موضوع حفظ ارزش پول ملی، رئیس قوه قضاییه تأکید کرد که حفظ ارزش پول مسؤولیت دولت و بانک مرکزی است. او همچنین به سهمی که قوه قضاییه در کمک به دولت برای حفظ ارزش پول داشته، اشاره کرد.

در مورد مبارزه با قاچاق سازمان‌یافته، او به عملکرد قوه قضاییه و بجا آوردن موارد قاچاق سوخت به‌ویژه در استان‌های هرمزگان و تهران اشاره کرد.

محسنی اژه‌ای همچنین به اجرایات مؤثر دادگستری‌ها در تسریع دادگاه‌ها و ساماندهی کاری‌ها اشاره کرد و به موثر بودن این اجرایات دادگستری قم و تهران پرداخت.

او بیان کرد که رسیدگی قوه قضاییه به پرونده چای دبش می‌تواند مشکلات آینده در حوزه تخصیص ارز را پیشگیری کند. او تأکید کرد که باید این پرونده را از تعلقات سیاسی پاک نگه داشت.

در نهایت، محسنی اژه‌ای به مدت طولانی رسیدگی به این پرونده اشاره کرد و گفت که این مدت طولانی به این معنا نیست که رسیدگی سریع و بدون احتیاط بوده است. او نیز اظهار کرد که مبلغ تخصیصی برای واردات چای دبيش ۳ میلیارد و ۳۵۰ میلیون یورو است و این مبلغ کم نیست. او این پرونده را از افتخارات نظام می‌شناسد و بر احتیاط از کشیدن اغراض سیاسی به آن تأکید کرد.

توسط jahankhabari.ir