به گزارش خبرگزاری رسانا، در سخنرانی اخیر خود، سید عبدالملک هادی، رهبر جنبش انصارالله در یمن، در پی تحولات نوار غزه اظهار داشت: “ما به پوزیشن‌های خود در مورد ضرب‌الاجل برای ارسال کمک به غزه ایستاده‌ایم و نیروهای مسلح ما آماده انجام عملیات هستند.”

وی افزود: “در صورت عدم ورود کمک‌ها به غزه در زمان تعیین شده، اقدامات نظامی از لحظه پایان مهلت شروع خواهد شد.”

سید هادی تصریح کرد که توجیه جنایات در سواحل سوریه یا نادیده گرفتن آن‌ها قابل قبول نیست و از سایر کشورها خواست: “جنایات سوریه باید محکوم و برای توقف آن تلاش شود.”

او ادامه داد: “جنایات عناصر تکفیری در سواحل سوریه، ماهیت واقعی این گروه‌ها را به نمایش می‌گذارند که الگویشان صهیونیست‌ها هستند.”

سید هادی همچنین گفت: “صهیونیست‌ها روحیه‌ای جنایت‌کار دارند و فلسفه‌شان بر انجام چنین جنایات پلیدی تأکید می‌کند.”

او اظهار داشت: “جنایات سواحل سوریه در مصلحت آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت گرفته و در چارچوب طرح اسرائیل برای تجزیه ساختار اجتماعی سوریه قرار دارد.”

رهبر انصارالله افزود: “رفتار جنایتکارانه گروه‌های تکفیری نشان‌دهنده ارتباط آن‌ها با منش صهیونیست‌هاست.”

سید هادی تاکید کرد که حامیان منطقه‌ای گروه‌های تکفیری می‌توانستند مانع این جنایات شوند اما هیچ‌گاه این کار را انجام ندادند. او نتیجه گرفت: “همه‌ی کسانی که در موقعیت تصمیم‌گیری قرار دارند باید جنایات سوریه را محکوم کنند و برای توقف آن تلاش کنند.”

توسط jahankhabari.ir