**برنامه قوه قضاییه برای ارتقای آگاهی حقوقی دانش‌آموزان و معلمان**

در یک نشست خبری، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، اعلام کرد که دستگاه قضایی به مسئله‌های مهمی مانند فساد اقتصادی، امنیت اجتماعی و مبارزه با قاچاق اسلحه پرداخته است. او درباره پرونده‌های مهمی مانند چای دبش و کرسنت به دادگاههای مربوطه ارجاع شده و احکامی قطعی صادر شده است. جهانگیر بنا بر اهمیت اجرای قوانین و مبارزه با فساد، تأکید کرد که همه ا Degrees of government must adhere to the law and work towards economic health and security.

همچنین، در مورد مواجهه با قاچاق اسلحه و سوخت، جهانگیر با اشاره به مبارزه‌های خوبی که در استان‌های مختلف انجام شده است، برای حفظ حقوق مردم و بیت‌المال بی‌وقفه خواهند رفت.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین به برخورد قاطع قوه قضاییه با سارقان غرب تهران اشاره کرد که به اتهام محاربه محکوم به اعدام شده‌اند. در مورد حادثه معدن طبس نیز گفت که پرونده‌ای برای مسئولان تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

در زمینه رفع تصرفات اراضی، جهانگیر اشاره کرد که در سال‌های اخیر دستگاه قضایی برای رفع تصرفات غیرمجاز اراضی و حفظ منابع طبیعی، اقدامات مساعدی انجام داده است.

جهانگیر درباره برنامه‌های قوه قضاییه برای ارتقای آگاهی حقوقی دانش‌آموزان و معلمان توضیح داد که در چهره‌های مختلفی از این برنامه‌ها با همکاری وزارت آموزش و پرورش به آگاهی‌های عمومی و حقوقی در دانش‌آموزان و معلمان روی آورده و دوره‌های آموزشی برای افزایش این آگاهی‌ها برگزار شده است.

در پایان، او تأکید کرد که این برنامه‌ها در سال آینده به صورت وسیع‌تر ادامه خواهد یافت تا ارتقاء آگاهی‌های حقوقی در جامعه و کاهش رفتارهای پرخطر تأثیر داشته باشد.

توسط jahankhabari.ir