مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در حاشیه هشتاد و هشتمین اجلاس کمیسیون مواد مخدر در وین، با بنجامین ریس، دبیرکل طرح کلمبو، و سرلشگر فارص، رئیس پلیس مواد مخدر عربستان سعودی، مرایلی گفت‌و‌گو داشت.

به گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر، محمد نریمانی در این دیدار، استراتژی‌های جامع و یکپارچه ایران در زمینه‌های مبارزه با مواد مخدر، از جمله کاهش تقاضا و عرضه آن، را مطرح کرد. او همچنین آمادگی کشور برای تأمین متخصصان و استادان علمی جهت برگزاری برنامه‌های کاهش آسیب در کشورهای اسلامی و افغانستان، مشروط به تأمین هزینه‌ها از طریق دبیرخانه طرح کلمبو، را اعلام کرد.

بنجامین ریس نیز در این دیدار، به همکاری‌های گذشته ایران با دبیرخانه طرح کلمبو اشاره کرد و علاقه‌مندی خود را برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای متخصصان کاهش آسیب و درمان کشورهای اسلامی بیان کرد. وی به ایجاد مراکز درمانی برای معتادان در افغانستان اشاره کرد و نیاز این مراکز به اساتید و متخصصان را مطرح کرد.

در دیدار میان نریمانی و سرلشگر فارص، موضوع برگزاری کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر، که در تهران برنامه‌ریزی شده، مطرح شد. تجربیات کشوری در مبارزه با مواد مخدر توسط نمایندگان ایران مورد بحث قرار گرفت و جانب عربستان سعودی، ضمن تمایل به گسترش همکاری‌ها، حضور افسر رابط عربستانی در تهران را پیشنهاد کرد.

توسط jahankhabari.ir