**رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس: تصمیم‌گیری‌های مسکن باید بر اساس اطلاعات انجام شوند**

صفحه اخبار – ** hoopi.blogfa.com **

حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس، در نشست خبری صبح سه‌شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ مطرح کرد که هفت گزارش تاکنون در این کمیسیون بررسی شده‌اند که اولین آن‌ها مربوط به رمز ارزها بوده است. او بیان کرد که در کمیسیون اصل ۹۰ قدم‌ها برای مكافاته تحقیقاتی در مورد مبادلات فروش طلا به صورت اینترنتی، مشکلاتی که ممکن است باعث کاهش سرمایه مردم شود، برداشت شده است.

پژمانفر تأکید کرد که بیشتر تصمیم‌گیری‌های مرتبط با مسکن در فضای خلاء انجام می‌شوند و برای رسیدن به یک برنامه دقیق و عملی، نیاز به جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات کافی است. همچنین اعلام کرد که در چند سال آینده سند‌های عادی جایگزین سند‌های رسمی خواهند شد، که این امر می‌تواند به جلوگیری از احتکار مسکن کمک کند.

اکتفا به این بیان کرد که در کمیسیون مسائلی نظیر امنیت راه‌ها و کارایی دوربین‌های راهنمایی جاده‌ای نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند. او از بیش از نیمی از دوربین‌های جاده‌ای که از کارآمدی لازم برخوردار نیستند، نیز خبر داد.

توسط jahankhabari.ir